Werken bij Netvlies Dat betekent werken zonder managers, je talenten benutten en eigen projecten kiezen

Hey Netvlies! Zijn jullie een tof bureau?

Onze 47 online experts vinden in ieder geval van wel… Op de vraag of ze hun werkplek zouden aanbevelen antwoorden ze volmondig ja. Zou het komen doordat ze bij Netvlies alle vrijheid krijgen en dagelijks hun talent in kunnen zetten op hele toffe projecten? Projecten die ze zelf uitkiezen en waarbij de klant intensief meewerkt en tussen het team zit? Omdat Scrum een toffe manier van werken is?

Doordat ze hun eigen doelen bepalen en geen manager hebben? Door onze kantoorhond? Of toch eerder door ons gave pand in het centrum van Breda, ons dakterras en de leuke uitjes? Kom een keer langs om kennis te maken, en oordeel zelf… Of bekijk onderstaande video waarin Netvlies collega’s tips geven om te kijken of onze manier van samenwerken en ons organisatiemodel bij jou passen.

Wij hebben geen managers. Hoe werkt dat precies?

Misschien heb je al eens eerder iets gelezen over de wijze waarop we sinds 2012 bij Netvlies werken: de managementlagen zijn verdwenen en we werken samen in een zelfsturende platte organisatie. Je bepaalt je eigen doelen, ontwikkelt jezelf met een coach en kiest je eigen projecten.

Lees meer

Werken bij Netvlies

Hoe is het om te werken in een zelfsturende organisatie? Lees de ervaringen van Saskia en Dwayne!

Saskia de Klerk Saskia de Klerk

Scrum Master
Lees mijn ervaring

Dwayne Buurstede Dwayne Buurstede

PHP Developer
Lees mijn ervaring

Een handboek vol basisprincipes en best practices

Het is natuurlijk overweldigend, zo’n toffe nieuwe werkomgeving. Met een handboekje helpen we nieuwe collega’s op een leuke manier snel op weg. Geen strenge set met keiharde regels, maar een survivalkit met basisprincipes en best practices waarop je kunt terugvallen. Benieuwd hoe dat eruit ziet?

Bekijk het handboek

Onze vacatures

Word jij medewerker 48?

Acquisitie n.a.v. onze vacatures stellen wij niet op prijs.

 

 

Bedankt!

We hebben je emailadres ontvangen, we kunnen je nog beter van dienst zijn als we je nog wat beter leren kennen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
chat met ons!
Arrow