word happy professional bij Netvlies

Vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor groei. 

Kom werken voor de tofste merken!

Dynamisch samenwerken, fanatiek samen ontspannen

Lekker! Werken bij Netvlies is net even anders. We zijn een platte organisatie, zónder managers. Je voert zelf de regie over je eigen weg binnen Netvlies. Hoe? Concreet: door te werken vanuit je talenten, door persoonlijke ontwikkeldoelen te formuleren - zowel vakinhoudelijk als op het vlak van competenties -, en door je eigen planning te beheren en op uiteenlopende projecten in te schrijven.

Ons werk is mega-dynamisch en we zijn bovenal een hechte club collega’s die ook buiten werktijd gezellig met elkaar omgaan. Van de donderdagmiddagborrel in onze stamkroeg met eigen wisseltap, de kroegentocht op carnavalsvrijdag of de fanatieke Netvlies squashcompetitie tot aan de deelname aan bedrijventoernooien of BBQ’ en en borrelen met klanten op een rondvaartboot door de singels van Breda. Het is nou eenmaal leuker ‘samenwerken onder druk’ als je ook samen kunt ontspannen.

Werken bij Netvlies: wat mag je verwachten?

Werken vanuit talent

Werken vanuit talent

Al vóór je bij ons komt werken, helpen we je ontdekken waar je talenten liggen, hoe je die het beste kunt inzetten en hoe je jezelf in onze organisatie in je kracht zet.

Persoonlijke onboarding.

Persoonlijke onboarding

Zo’n toffe nieuwe werkomgeving kan best overweldigend zijn. Met een buddy, inleiding in onze systemen, handboek, Scrum training en persoonlijke sessies over onze werkwijze en cultuur helpen we je snel op weg.

Werken aan persoonlijke doelen.

Doelen

In een jaarplan leg je samen met een coach vast wat je het komend jaar wilt bereiken. Denk hierbij aan de persoonlijke ontwikkeling die je als professional wilt doormaken, je ambities en jouw functionele bijdrage aan de organisatie.

360 graden feedback van collega's bij Netvlies.

360 feedback

Feedback zit verweven in onze manier van werken. Je collega’s beoordelen in welke mate je bepaalde competenties beheerst. Die input gebruiken we voor algemene feedback op je functioneren, contractverlenging en doorgroei naar een hoger rolniveau.

Netvlies MEET

Netvlies zet de deur open voor talent

  • Maak op een unieke manier kennis met onze werkwijze, disciplines en collega's.
  • Talks van verschillende Netvliesers.
  • Leer ons beter kennen en ontdek of Netvlies bij je past.

In deze video geven Netvlies collega’s tips om te kijken of Netvlies bij jou past.

Bij Netvlies is veel ruimte voor persoonlijke groei en ambities. Je geeft zelf richting aan je rol en functie en kan zelfs iets heel anders gaan doen dan waarvoor je hier binnenkwam.

Hoe is het om te werken bij Netvlies?

Bij Netvlies krijg je de vrijheid en ruimte om jezelf en de organisatie verder te ontwikkelen, zonder te worden gemicromanaged.

Thomas Bouwman, Business Designer bij Netvlies
Thomas Bouwman
Frederic met collega's bij Netvlies op kantoor.

Bij Netvlies heb je de mogelijkheid om te werken vanuit jouw talenten, doelstellingen en ambities.

Fréderic Luksemburg, Tester bij Netvlies
Bart in een vergaderruimte.

Je mag je rol invullen op een manier die bij jou past. Daarnaast heerst een fijne persoonlijke sfeer. Iedereen gaat op een authentieke manier met elkaar om en wordt in zijn of haar waarde gelaten. Je bent niet het zoveelste nummertje, maar echt een toevoeging aan de organisatie.

Bart van Oosterbosch, Drupal Developer bij Netvlies

Onze vacatures

Ben jij klaar voor meer vrijheid en verantwoordelijkheid? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Wij zijn blij met je belangstelling voor Netvlies, maar acquireren n.a.v. onze vacatures heeft geen zin.

Ben je op zoek naar een stage of bijbaan? Bekijk onze vacatures voor stages en werkstudenten