Netvlies zet de deur open voor talent

“It takes two to tango.” Een danspartner kies je niet zomaar en dat geldt ook voor  een omgeving waarin je dagelijks werkt. Het is wel zo fijn om je daar comfortabel te voelen. Bij Netvlies MEET zetten we de deuren open voor talent en alle nieuwsgierigen die eens willen ervaren hoe een dag bij Netvlies er uitziet. Zo krijg je een beeld van Netvlies als werkgever en of we bij elkaar passen.

Wanneer, hoe laat en waar?

DatumDonderdag 30 november
Tijd16:00 tot 18:00 uur
PlaatsPrinsenkade 8 in Breda

Meld je nu aan voor Netvlies MEET!

Zodra je bent aangemeld, neemt onze Talent Scout Mardi contact met je op voor alle details van het evenement. We ontmoeten je graag op 30 november! 

Collega's in overleg over Netvlies MEET

Met wie ga je het gesprek aan?

Tijdens deze MEET leer je de mensen achter Netvlies kennen. Zij vertellen je over onze organisatie en unieke werkwijze zonder managers. Dit zijn de sprekers die aan het woord komen:

  • Philip is één van onze directeuren en verdiept zich al jaren in positieve psychologie. Hij vertelt je  hoe wij gebaseerd op positieve psychologie al sinds 2016 succesvol werken in zelfsturende teams.
  • Onze Talent Coach Caroline begeleidt alle collega's in  hun persoonlijke ontwikkeling. Caroline vertelt je hoe wij op een unieke manier invulling geven aan talentontwikkeling en waarom we bij Netvlies vooral doen waar we goed in zijn.
  • Front-ender Jelmer weet alles over de nieuwste technieken op het gebied van code. Hij helpt onze klanten online voorsprong te nemen en vertelt hoe we dat doen aan de hand van aansprekende klant cases. 
  • Jimmy, één van onze jongste talenten, is binnen Netvlies van stagiair naar young professional gegroeid. Hij vertelt vanuit zijn eigen ervaring hoe het is om binnen Netvlies te werken aan persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.
Netvlies MEET

Wat neem je mee naar huis?

Kennismaken met Netvlies kan vrijblijvend. Na Netvlies MEET weet je meer over Netvlies en waar wij ons zoal mee bezig houden. Je leert een aantal van onze collega's kennen en krijgt een beeld van de digitale ontwikkelingen die in ons dagelijks werk terugkomen. Met je deelname heb je vast een streepje voor als je besluit bij Netvlies aan de slag te willen. Spreekt dit je aan? Meld je dan aan voor deze MEET.  

 

Meld je nu aan

We geven je graag een kijkje achter de schermen bij Netvlies, zo maak je op een unieke manier kennis met onze werkwijze, disciplines en collega’s tijdens Netvlies MEET. Twijfel je nog? Nergens voor nodig. Het wordt een leuke middag met een gezellige borrel ter afsluiting.

Collega's van Netvlies bereiden MEET evenement voor