Philip in gesprek

Netvlies zet de deur open voor talent

“It takes two to tango.” Een danspartner kies je niet zomaar. Dat geldt ook voor de omgeving waarin je dagelijks werkt. Het is wel zo fijn om je daar comfortabel te voelen. Daarom geven we je graag een kijkje achter de schermen en zetten we de deur open voor talent en alle nieuwsgierigen die eens willen ervaren hoe een dag bij Netvlies eruitziet. Zo krijg je een beeld van Netvlies als werkgever en of we bij elkaar passen. 

Wanneer, hoe laat en waar?

DatumDonderdag 28 november
Tijd16:00 tot 18:00 uur
PlaatsPrinsenkade 8 in Breda

Aanmelden

Na je aanmelding, ontvang je bericht met alle details over het element. Heb je vragen? Neem contact met ons op via [email protected]. We ontmoeten je graag op 28 november!

Sfeerbeeld van Netvlies medewerkers

Wie is Netvlies?

Ons mantra 'neem voorsprong' is een belofte die we uitspreken naar onszelf en onze klanten, omdat we continu in ontwikkeling willen zijn én blijven. We helpen klanten voorsprong nemen met een onderscheidende strategie, toekomstbestendige technologie en resultaatgerichte marketing. Dat doen we voor mooie opdrachtgevers als Brabant Water, ASN, Royal IHC, de Haagse Hogeschool en WOLF. 

Binnen Netvlies nemen collega's voorsprong door te werken vanuit talent en we hechten belang aan de ontwikkeling van competenties. Met regie over je eigen groeipad, persoonlijke doelen en planning werk je bij Netvlies écht vanuit jouw kracht.

Video: is Netvlies voor jou de ideale werkomgeving?

Werken zonder managers in zelfsturende teams, scrummen mét de klant, feedback geven en ontvangen vanuit je directe omgeving en werken vanuit jouw talent. Bij Netvlies doen we het nét even anders. En dat moet bij je passen! In deze video geven Netvlies collega’s 7 tips om jou te helpen ontdekken of jij beschikt over Netvlies DNA. 

Met wie ga je in gesprek?

Philip aan het woord.

Philip

Philip is één van de directeuren van Netvlies. Hij is overtuigd van de werking van positieve psychologie en vertelt je graag hoe wij dit sinds 2012 al succesvol toepassen in ons organisatiemodel met zelfsturende teams.

Caroline aan het woord

Caroline

Onze Talent Coach Caroline begeleidt alle collega's in hun persoonlijke ontwikkeling. Caroline vertelt je hoe wij op een unieke manier invulling geven aan talentontwikkeling en waarom we bij Netvlies vooral doen waar we goed in zijn.

Jelmer

Jelmer

Front-ender Jelmer weet alles over de nieuwste technieken op het gebied van code. Hij helpt onze klanten online voorsprong te nemen en vertelt hoe we dat doen aan de hand van aansprekende klant cases.

Jimmy aan het woord.

Jimmy

Jimmy, één van onze jongste talenten, is binnen Netvlies van stagiair naar young professional gegroeid. Hij vertelt vanuit zijn eigen ervaring hoe het is om binnen Netvlies te werken aan persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Nieuwe collega Max zegt: "Meet bevestigde dat Netvlies voor mij een ideale werkgever is"

Wat neem je mee naar huis?

Na Netvlies MEET weet je meer over Netvlies, hoe wij werken en wat wij doen voor onze klanten. Je leert de mensen achter Netvlies kennen en krijgt een beeld van de uitdagingen die ons dagelijks werk zo interessant maken. Ben je na Netvlies MEET enthousiast en wil je solliciteren? Dan weet jij precies wat we zoeken en ben je de concurrentie een stap voor. 

Laten we elkaar beter leren kennen

We geven je graag een kijkje achter de schermen bij Netvlies. Zo maak je op een unieke manier kennis met onze werkwijze, disciplines en collega’s tijdens Netvlies MEET. Twijfel je nog? Nergens voor nodig. Het wordt een leuke middag met een gezellige borrel ter afsluiting. Spreekt dit je aan? Meld je dan aan voor Netvlies MEET. 

Netvlies Meet