Neem voorsprong met technologie.

Technologie

Technologie evolueert razendsnel en creëert nieuwe kansen. Kansen die we voor onze klanten voortdurend evalueren en inzetten om hun business eenvoudiger en succesvoller te maken.

Consultancy, ontwikkeling en beheer: alles onder één dak

Alleen met een geïntegreerde aanpak, multidisciplinaire teams en betrokken medewerkers kun je zorgen voor een succesvol, schaalbaar en toekomstbestendig IT-project met een hoge kwaliteit en continuïteit. Om aan de steeds hogere compliance-eisen te voldoen is kennis van en ervaring met de complexiteit van hedendaagse digitaliseringsvraagstukken een must. Met Netvlies heb je een partner die kan ontzorgen, adviseren en ondersteunen in de hele keten.

Deze organisaties nemen voorsprong met Netvlies

Wij werken samen op de volgende vlakken

Slim samenwerken met Scrum

In 2010 begonnen we, als één van de eerste bureaus in Nederland, met Scrum. Scrum zorgt voor structuur, flexibiliteit en snelheid. Projecten zijn sneller af en de kwaliteit omhoog gaat. Een divers team, van onder andere strategen, designers, developers en marketeers, werkt parallel met elkaar aan jouw oplossing. Zelf maak je ook onderdeel uit van het team. Meer betrokken bij je product kan haast niet!

Event

Webinar Scrum voor beginners

Ontdek hoe je dankzij Scrum meer betrokken bent bij je product. In een gratis webinar leggen we in één uur de basis van Scrum uit.

Meld je aan voor het Scrum webinar.