Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachines zijn cruciaal in het aankoopproces van ondernemers en consumenten. Op basis van een passende SEO strategie vergroten wij je online zichtbaarheid en realiseren we een toename van je websiteverkeer en conversies.

Online groei door een passende SEO strategie

Ondanks de forse investering in je website of webshop, zijn je producten of diensten onvindbaar op Google. Hoe kan dit? Waarom word je lokaal niet gevonden in Google Maps? Vaak zijn bedrijven voor hun vindbaarheid en leads afhankelijk van betaalde marketingkanalen. Na lancering blijken websites geregeld compleet onvindbaar. Met een juiste SEO strategie en een gedegen migratie- en redirectplan bij de lancering van je site of webshop krijgt je online groei een boost!

Deze partners groeien met voorsprong in SEO

Hoe onze SEO consultants jou helpen

SEO verbetert je positie in de zoekresultaten. Het is een duurzame vorm van marketing. Je  bereikt er meer merkbekendheid, verkeer en klanten mee. Onze SEO consultants focussen op de pijlers content, techniek en linkbuilding. Omdat elke klant uniek is, passen we onze aanpak aan aan jouw business, markt en doelgroep. Wil je in de toekomst zelf aan de slag? Dan leren we je het SEO-vak met cursussen en trainingen on the job.

 1. Audit

  Met een uitgebreide audit bepalen we hoe je online vindbaarheid er nu voor voorstaat en waar kansen liggen.

 2. Strategie

  Samen formuleren we de online marketing strategie, de online doelen en de ondersteunende SEO strategie.

 3. Roadmap

  De strategie vertalen we naar een roadmap met concrete acties. We voeren - al dan niet samen met jou - de eerste verbeterslagen door.

 4. Optimaliseren

  Ook na de eerste successen blijven we monitoren en optimaliseren. Focussend op content, techniek en linkbuilding.

quickscan

Gratis SEO quickscan voor jouw organisatie

Ben jij voldoende zichtbaar in de zoekresultaten? Vraag een quickscan aan en ontvang praktische tips die bijdragen aan het verbeteren van de vindbaarheid van je website of webshop.

Vraag seo quickscan aan.