Werken bij Netvlies

In vrijheid verantwoordelijkheid nemen, je eigen projecten kiezen en je talent benutten.

Kom werken voor de tofste merken!

'Die compleet eigen werkcultuur maakt Netvlies aantrekkelijk.'

Medewerkers zijn lovend. Want in onze zelfsturende organisatie werk je in vrijheid, zonder managers, met eigen verantwoordelijkheden. Kies je zelf de projecten waaraan je werkt. Bepaal je met een coach je persoonlijke werkdoelen. En ontwikkel je - samen met bevlogen collega’s - effectieve, toekomstbestendige toepassingen. Nee, je talent blijft bij ons niet onbenut. Dikke extra? Jezelf even kunnen opladen in de zon op ons dakterras, met uitzicht op het centrum van Breda. En de collegiale contacten buiten werktijd. In de kroeg, op het sportveld, aan de BBQ. Waar - we kunnen het niet laten - de gesprekken over ons werk onverminderd doorgaan.

Sneak peek van ons medewerkers handboek.

Handboek vol best practices

Een nieuwe werkomgeving is natuurlijk best overweldigend. Daarom helpen we nieuwe collega's op een leuke manier snel op weg met een handboekje. We leggen uit hoe we bij Netvlies samenwerken, wat je kunt verwachten op je eerste werkdag, hoe je ontdekt wat jouw talenten zijn en hoe je deze optimaal inzet tot en met praktische informatie, zoals de kantoorfaciliteiten. Kortom: een survivalkit met basisprincipes en best practices waarop je kunt terugvallen! Benieuwd hoe dat eruit ziet?

Hoe is het om te werken in een zelfsturende organisatie?

Werken aan het team en het team in zijn kracht zetten, is een belangrijke pijler binnen Netvlies.

Saskia de Klerk, Scrum Master bij Netvlies
Saskia de Klerk
Dwayne, developer bij Netvlies

Bij Netvlies hebben we een hechte club, waarin iedereen gelijk is. Of je nu junior of senior bent, we nemen elkaar serieus en zijn direct en open naar elkaar.

Dwayne Buurstede, Backend Developer bij Netvlies
Jotam Business Designer bij Netvlies

Netvlies is echt een mega platte organisatie. Niemand vertelt je wat je moet doen of plant je in. Als je een goed idee hebt en dit oppert, mag je er daarna vaak meteen mee aan de slag. Dat vind ik heel tof. De sfeer op kantoor is heel gemoedelijk en informeel. Het voelt niet als werk, maar als ruimte met gelijkgestemden waar je werkt aan dingen die je leuk vindt.

Jotam Dveer, Service designer bij Netvlies

Onze vacatures

Zie jij werken zonder managers wel zitten? Dan maken wij graag kennis met je. 

Wij zijn blij met je belangstelling voor Netvlies, maar acquireren n.a.v. onze vacatures heeft geen zin.