Werken bij Netvlies

In vrijheid verantwoordelijkheid nemen, je eigen projecten kiezen en je talent benutten.

Kom werken voor de tofste merken!

'Die compleet eigen werkcultuur maakt Netvlies aantrekkelijk.'

Medewerkers zijn lovend. Want in onze zelfsturende organisatie werk je in vrijheid, zonder managers, met eigen verantwoordelijkheden. Kies je zelf de projecten waaraan je werkt en bepaal je zelf wanneer en hoeveel verlof je opneemt. Bepaal je met een coach je persoonlijke werkdoelen. En ontwikkel je - samen met bevlogen collega’s - effectieve, toekomstbestendige toepassingen. Nee, je talent blijft bij ons niet onbenut. Dikke extra? Jezelf even kunnen opladen in de zon op ons dakterras, met uitzicht op het centrum van Breda. En de collegiale contacten buiten werktijd. In de kroeg, op het sportveld, aan de BBQ. Waar - we kunnen het niet laten - de gesprekken over ons werk onverminderd doorgaan.

Netvlies MEET

Is Netvlies voor jou de ideale werkomgeving?

  • Maak op een unieke manier kennis met onze werkwijze, disciplines en collega's.
  • Talks van verschillende Netvliesers.
  • Krijg een beter beeld van Netvlies als werkgever en ontdek of we bij elkaar passen.
Philip in gesprek tijdens Netvlies Meet.
Sneak peek van ons medewerkers handboek.

Handboek vol best practices

Een nieuwe werkomgeving is natuurlijk best overweldigend. Daarom helpen we nieuwe collega's op een leuke manier snel op weg met een handboekje. We leggen uit hoe we bij Netvlies samenwerken, wat je kunt verwachten op je eerste werkdag, hoe je ontdekt wat jouw talenten zijn en hoe je deze optimaal inzet tot en met praktische informatie, zoals de kantoorfaciliteiten. Kortom: een survivalkit met basisprincipes en best practices waarop je kunt terugvallen! Benieuwd hoe dat eruit ziet?

Hoe is het om te werken in een zelfsturende organisatie?

Werken aan het team en het team in zijn kracht zetten, is een belangrijke pijler binnen Netvlies.

Saskia de Klerk, Scrum Master bij Netvlies
Saskia de Klerk
Logo Great Place to Work

Netvlies is uitgeroepen tot Great Place to Work

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat 98% van de Netvliessers Netvlies een geweldige werkplek vindt. Op thema's als innovatie, kameraadschap en intimiteit scoorden we bovengemiddeld. We zijn ervan overtuigd dat ons zelfsturende organisatiemodel, met focus op de mens en talentontwikkeling, hieraan bijdraagt.

Thomas, marketeer bij Netvlies

Naar mijn mening krijg je nergens zoveel vrijheid als bij Netvlies. Ik voel me vrij om datgene te doen waar ik écht enthousiast van word, mijn werkdagen flexibel in te delen, het werk voor klanten op een voor mij passende manier vorm te geven en zelf mijn groeipad te bepalen. De open cultuur, vrijheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, maken Netvlies voor mij niet alleen een plek waar ik mijn werkgeluk vind, maar ook waar ik mezelf continu kan ontwikkelen.

Thomas Wolters, SEO specialist bij Netvlies
Young professional Nienke vertelt over werken bij Netvlies.

Netvlies is een hele fijne leeromgeving voor young professionals waar je in korte tijd een hele mooie groei kan doormaken.

Nienke van Poppel, Frontend Developer bij Netvlies

Onze vacatures

Zie jij werken zonder managers wel zitten? Dan maken wij graag kennis met je. 

Wij zijn blij met je belangstelling voor Netvlies, maar acquireren n.a.v. onze vacatures heeft geen zin.

Ben je op zoek naar een stage of bijbaan? Bekijk onze vacatures voor stages en werkstudenten