Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Veel bedrijven worstelen met de inzet van zoekmachine adverteren en schieten met hagel. Een efficiënte inzet van advertenties vraagt zorg, tijd en aandacht. De SEA consultants van Netvlies helpen de effectiviteit van je online marketing versterken met gerichte campagnes.

Versterk de effectiviteit van je online marketing

Veel bedrijven worstelen met de inzet van zoekmachine adverteren en schieten met hagel. De kosten per klik lopen op en er ontstaat ongezonde afhankelijkheid van één kanaal. Een efficiënte inzet van advertenties vraagt zorg, tijd en aandacht. Daarom besteden bedrijven Microsoft Ads (ooit Bing Ads) en Google Ads uit aan Netvlies. ’n Goede keuze. Want onze SEA consultants weten met effectieve campagnes je online marketing sterk te verbeteren.

Partners nemen voorsprong dankzij Netvlies’ SEA consultancy

Hoe onze SEA consultants jou helpen

Netvlies is Google Premium Partner. Onze SEA consultants zijn gecertificeerd. Omdat elke klant uniek is, passen we onze aanpak aan aan jouw business, markt en doelgroep. Wil je in de toekomst zelf aan de slag? Dan leren we je on the job het SEA-vak.

 1. Audit

  We beginnen de samenwerking met ons te verdiepen in de huidige aanpak. Hoe zijn de campagnes nu ingericht en waar liggen kansen?

 2. Strategie

  Samen bepalen we de doelen, de online marketing strategie en de SEA-strategie. Hierbij kijken we ook naar de meest geschikte middelen en kanalen om relevante bezoekers te genereren en in contact te komen én blijven met je doelgroep. De strategie vertalen we naar een roadmap met concrete campagneconcepten en marketingacties.

 3. Campagnes inrichten

  Op basis van de strategie en roadmap richten we de eerste campagnes in. We zetten de kanalen en advertenties in waarmee je daadwerkelijk je doelgroep bereikt.  Van Microsoft advertising, Google display, Google shopping, Youtube advertising tot remarketing campagnes.

 4. Training on the job?

  Aan jou de keuze. Het werk volledig uit handen geven. Of richten we samen met jou de campagnes in? Dan leren wij jou hands-on de fijne kneepjes van zoekmachine adverteren.

 5. Testen en optimaliseren

  We monitoren en optimaliseren de campagnes continu. Met geavanceerde API koppelingen combineren we data om meer uit campagnes te kunnen halen.

Gratis quickscan

Ontdek hoe je Google Ads effectiever inzet

Haal jij alles uit je Google Ads account? Vraag een gratis quickscan aan en ontdek hoe je Google Ads effectiever kunt inzetten. We beoordelen het account met een kwaliteitsscore op basis van hygiëne, budget en conversies én je ontvangt 3 tips om je SEA campagnes te optimaliseren.

Vraag online marketing quickscan aan.