Medewerkers van Netvlies in overleg.

Netvlies is een Great Place to Work!

98% van de medewerkers vindt Netvlies een geweldige werkplek

Geen managers, zelfsturende teams, Scrummen mét de klant op kantoor, 360 graden feedback van je collega’s en werken vanuit talent. Bij Netvlies doen we het net even anders. En dat blijft niet onopgemerkt. Uit onafhankelijk onderzoek van Great Place to Work blijkt dat 98% van de medewerkers Netvlies een geweldige werkplek vindt. Dit betekent dat we zijn uitgeroepen tot Great Place to Work en ook meedingen naar de jaarlijkse Best Workplaces Awards. Daar zijn we best trots op!

Netvlies medewerkers in gesprek in een vergaderruimte.

Jezelf kunnen zijn

Onze collega’s waarderen Netvlies bovengemiddeld op thema’s als engagement, gastvrijheid, samenhorigheid, kameraadschap en intimiteit. Zij zien Netvlies als een organisatie waar zij zichzelf kunnen zijn. Ook hebben ze het gevoel dat collega’s voor elkaar klaarstaan. Dit zie je terug in de manier waarop we met elkaar omgaan. In het dagelijks werk én na werktijd. 

We zijn een hechte club collega’s, waar vriendschappen ontstaan en sommigen Netvlies zelfs als een familie ervaren. Van een spelletje in de kantine, een potje padel of squash, een biertje bij onze stamkroeg Dok19 tot een weekendje weg.  

Voorsprong nemen door te innoveren

Ook op het thema innovatie scoren we bovengemiddeld. We zoeken continu naar nieuwe en betere manieren om waarde toe te voegen en daarmee echt impact te maken. Dit zie je terug in ons mantra ‘neem voorsprong’: een belofte aan onze klanten en onszelf om continu in ontwikkeling te zijn en blijven. Stapsgewijs werken we samen met onze klanten aan een toekomstbestendige organisatie waarin het digitale potentieel optimaal wordt benut. Zo helpen we onze klanten met een onderscheidende strategie, toekomstbestendige technologie en resultaatgerichte marketing. 

Werken vanuit talent

Collega’s nemen voorsprong door te werken vanuit talent. We hechten belang aan het ontwikkelen van competenties waar collega’s aanleg voor hebben en geven op een unieke manier invulling aan talentontwikkeling. Dit levert een lerende organisatie op, waarin mensen vanuit hun kracht kunnen werken en zich doorlopend verder ontwikkelen en Netvlies tot een wendbare en veerkrachtige organisatie maakt. In deze video leggen Talent Coach Caroline en Frontend Developer Jelmer uit wat werken vanuit je talent betekent.

Zelfsturend organisatiemodel

We zijn ervan overtuigd dat ons zelfsturende organisatiemodel, met focus op de mens en talentontwikkeling, Netvlies tot een Great Place to Work maakt. Sinds 2012 zijn we een zelfsturende organisatie zonder managers. Collega’s hebben de regie over hun eigen groeipad, doelen en planning. We werken vanuit vertrouwen met elkaar samen, wat zorgt voor veel autonomie en eigenaarschap en ruimte creëert voor ondernemerschap. Netvlies is daarom voor veel collega's meer dan een werkgever: de manier van werken is belangrijk, net als de cultuur, een positief mensbeeld en de vitaliteit van collega's.

Een kijkje achter de schermen

We hopen dat de certificering tot Great Place to Work eraan bijdraagt dat nog meer mensen onze cultuur proeven en Netvlies gaan zien als een interessante omgeving om in te werken, nu of in de toekomst. Benieuwd of Netvlies voor jou de ideale werkomgeving is? Meld je aan voor de volgende Netvlies MEET, waar je op laagdrempelige wijze een kijkje achter de schermen krijgt én kennis maakt met onze werkwijze, disciplines en de mensen achter Netvlies.