Voorsprong nemen begint met strategie.

Begin vandaag nog met het versnellen van innovatie

Netvlies neemt je mee in het oplossen van complexe digitale vraagstukken. Samen met jou analyseren we onder meer de gebruikersdoelgroep, de kansen in de markt en de technologische mogelijkheden. We ontwikkelen een passende digitale strategie en we creëren samen effectieve, innovatieve oplossingen.

Voorsprong begint met strategie

Technologische innovaties en veranderende klantvragen muteren continu. Om toekomstbestendig en vooruitstrevend te blijven, zul je doorlopend moeten vernieuwen. Dit vraagt om een nieuwe vorm van strategie consultancy, zonder eindeloze spreadsheets, dikke boekwerken en te gelikte PowerPoint presentaties. Netvlies ontdekt en creëert waarde in een ongekend hoog tempo middels co-creatie en design thinking.

Deze klanten nemen voorsprong met Netvlies

Wij versnellen innovatie met

In 4 stappen van denken naar doen

Stilstand is achteruitgang. Daarom helpen wij organisaties voorsprong nemen en behouden. Onze strategie consultants begeleiden het proces. We denken groot, we beginnen klein. Samen zetten we de stip op de horizon en werken er stapsgewijs naartoe, zodat je op elk gewenst moment kunt bijsturen. In iedere fase zoeken we de ‘sweet spot’ tussen mens, techniek en business. Onze praktische aanpak maakt het eenvoudig om nieuwe inzichten te genereren en ideeën bij eindgebruikers te toetsen. Het stelt ons in staat om snel te achterhalen of aannames juist zijn of niet, zodat je weloverwogen kan besluiten te investeringen.

 1. Explore

  Samen verkennen we de markt, trends en ontwikkelingen om strategische kansen en uitdagingen in kaart te brengen.

 2. Define

  We verdiepen ons in de doelgroepen en hun klantreis anno nu, creëren een visie op de klantreis van de toekomst en stellen een project roadmap op.

 3. Ideate

  In co-creatie genereren we creatieve oplossingen die we direct toetsen op technische haalbaarheid en toepasbaarheid bij de doelgroep. 

 4. Build

  We realiseren de gekozen oplossing met de Scrum methode. Na enkele weken lanceren we de eerste versie van de oplossing.

whitepaper

Hoe start je een digitale transformatie?

Wil je bestaansrecht behouden en relevant blijven voor klanten, dan moet je wel ‘iets’ met digitale transformatie. In dit whitepaper lees je waarom en hoe je een digitale transformatie start.

Download whitepaper digitale transformatie.