Het online marketing team van Netvlies uit Breda.

Voorsprong door online marketing

Een goede marketingstrategie bepaalt het verschil tussen vluchtig gezien worden en daadwerkelijk opvallen met herinneringswaarde. Onze marketing consultants uit Breda zetten gericht campagnes op die direct meer bezoekers en conversies genereren.

Haal alles uit je online marketing

Veel bedrijven zetten slechts één marketing instrument in. Kosten stijgen. Resultaten blijven achter. De concurrentie is volop aanwezig op platformen waar jij niet te vinden bent. Expertise om het tij te keren ontbreekt. Met Netvlies’ online marketing consultants haal jij alles uit je online marketing. Hoe? Met een resultaatgerichte strategie, effectieve campagnes en een strakke monitoring.

Deze partners halen alles uit hun online marketing

Neem voorsprong in online marketing

Samen je online doelen overtreffen

Een sterke strategie is onmisbaar om online marketing specialismen naadloos op elkaar af te stemmen. We vertalen je doelen naar een online strategie die inspeelt op de customer journey op verschillende marketing kanalen. Aan jou de keuze: geef je het werk uit handen of richten we samen de campagnes in? Dan trainen wij jou on the job, om in de toekomst zelf aan de slag te kunnen en je online doelen te overtreffen.

 1. Strategie

  Samen de online marketing strategie en doelen bepalen. De juiste middelen en kanalen inzetten om  relevante bezoekers te genereren en in contact te blijven met je doelgroep.

 2. Roadmap

  We vertalen de strategie naar een roadmap met concrete marketing concepten, campagnes en optimalisaties.

 3. Campagnes

  Op basis van de strategie en roadmap richten we op verschillende kanalen campagnes in.

 4. Testen

  We testen aannames en ideeën om zo meer rendement uit je online marketingactiviteiten te halen.

 5. Optimaliseren

  We monitoren KPI’s en campagnes en maken resultaten inzichtelijk. Levert dit nieuwe inzichten op, dan wijzigen we wendbaar onze koers.

quickscan

Gratis online marketing quickscan

Benieuwd hoe de online marketing van jouw bedrijf ervoor staat? Hoe je resultaten kunt overtreffen en online marketing kanalen nog effectiever inzet? Vraag een vrijblijvende online marketing quickscan aan, inclusief direct toepasbare optimalisatie tips van ons online marketing team uit Breda.

Onze online marketing consultants uit Breda maken een quickscan.