Neem voorsprong met een gebruiksvriendelijke webapplicatie.

Webapplicaties

Netvlies ontwikkelt effectieve webapplicaties en online platformen die voor de gebruikers ervan het verschil maken. Variërend van een afgeschermde werkomgeving of (self)service portaal tot klantportaal. Onze oplossingen veraangenamen het werk van medewerkers en het leven van eindgebruikers.

De eindgebruiker staat centraal

Netvlies ontwerpt en ontwikkelt gebruiksvriendelijke webapplicaties en online platformen die volledig aansluiten op de wensen van eindgebruikers. Samen met jou stellen we de businesscase op. We onderzoeken en realiseren datakoppelingen en ontwikkelen met Scrum. We maken een prototype waarmee we onder eindgebruikers testen of de oplossing aansluit op hun wensen, behoeften en bedrijfsprocessen. Zo weet je zeker dat je het maximale uit je investering haalt.

Deze klanten nemen voorsprong met Netvlies

De webapplicatie neemt heel veel werk uit handen voor het beheren van de tarieven. Het opvragen van tarieven gaat nu geautomatiseerd. Nu kun je bijna met één druk op de knop een offerte genereren. Die tijdswinst kunnen we goed gebruiken.

Erwin Hauer, Partner Knijff Merkenadviseurs

Kennis combineren voor het beste resultaat

Met methodieken als Scrum en Design Sprints combineren we onze technische kennis met jouw domeinkennis om de beste oplossing te ontwikkelen. Tijdens dit ontwikkelproces worden eindgebruikers actief betrokken. Zij weten immers als geen ander hoe processen in de praktijk verlopen, welke obstakels ze ervaren en wat nodig is om die op te lossen. We werken met de nieuwste technologieën en frameworks, zoals Sylius en Symfony, om oplossingen te bouwen voor de digitale wereld van morgen.

Whitepaper

In 7 stappen naar een succesvolle webapplicatie

Bij het ontwikkelen van een webapplicatie komt meer kijken dan alleen het programmeren van de juiste logica. In deze whitepaper behandelen we de 7 stappen voor een geslaagde ontwikkeling en ingebruikname van jouw webapplicatie. 

whitepaper webapplicatie