Een succesvol e-commerce platform.

E-commerce platformen

Veranderend klantgedrag en nieuwe technische ontwikkelingen creëren volop kansen om online de marketing, sales en service evident beter te ondersteunen. Op basis van een beproefde integrale aanpak helpt Netvlies organisaties bij de ontwikkeling van betrouwbare en schaalbare e-commerce oplossingen.

Schaalbare & betrouwbare e-commerce oplossingen

Het e-commerce team van Netvlies streeft naar ‘samen waarde creëren’. Heeft uitgebreide expertise in het digitaliseren en optimaliseren van complexe verkoop- en serviceprocessen. We denken strategisch mee over e-commerce vraagstukken. We kijken kritisch naar interne procedures en verkoop- en serviceprocessen. Om samen het strategisch fundament te bepalen voor een passende e-commerce oplossing. Vertaald in een roadmap met acties die je e-commerce ambities concreet en behapbaar te maken.

Netvlies werkt o.a. samen met

Netvlies is de ideale langetermijnpartner: betrokken, duidelijk en realistisch. Ze weten betrokkenheid te creëren door mensen samen te brengen en kritische vragen te stellen. Met een stabiel fundament werken we nu naar een heldere stip op de horizon.

Martijn Quaedvlieg, Digital Process Engineer bij Terberg

Samen naar een succesvol e-commerce platform

De medewerkers van het e-commerce team hebben 25 jaar ervaring in online B2B processen binnen de maakindustrie en groothandels. Klanten profiteren van de multidisciplinaire benadering van hun vraagstuk door de strategen, vormgevers, developers en marketeers van Netvlies. Op basis van jouw doelen en ambities ontwikkelen we een sluitende strategie voor een intuïtief platform. Ingericht naar de wensen van de eindgebruiker. Technisch schaalbaar, veilig, flexibel en toekomstgericht. We hebben ruime ervaring met koppelingen met relevante databronnen zoals een ERP, PIM, CRM en voorraadsystemen.

Contact

Welk e-commerce platform past het beste bij jouw organisatie?

Netvlies heeft ruim 25 jaar ervaring in complexe online B2B processen. We gebruiken de nieuwste technologieën om e-commerce platformen te bouwen die aansluiten op jouw online doelen en de wensen van eindgebruikers. Benieuwd welk e-commerce platform bij jouw organisatie past en hoe je deze het beste kunt vormgeven? Neem contact met ons op.  

sfeerbeeld contact opnemen met Netvlies