Neem voorsprong met business intelligence.

Business Intelligence

De Business Intelligence consultants van Netvlies helpen je een data-driven organisatie te worden door slimme toepassing van data en het inzichtelijk maken van datastromen.

Beter onderbouwde beslissingen nemen in een data-driven organisatie

Je wilt inzicht krijgen in je businessdata en op basis van betrouwbare managementrapportages tot betere besluiten komen. Ontwikkelingen gaan bovendien razendsnel en data warehouses, data lakes en artificial intelligence worden met de dag belangrijker. Waar begin je en hoe krijg je alle data inzichtelijk? Netvlies helpt je een data-driven organisatie te worden.

Partners van Netvlies die (be)sturen op basis van business intelligence

Samen implementeren we een effectieve business intelligence oplossing

Steeds meer organisaties zijn zich ervan bewust ‘iets met data’ te moeten, maar de data zijn vaak ‘versplinterd’ opgeslagen in uiteenlopende systemen. Dit maakt het lastig hier stuurinformatie uit te distilleren. Onze Business Intelligence consultants helpen met het op orde brengen van je data. In co-creatie brengen we datastromen in kaart en maken de eerste rapportages en dashboards. Met onze aanpak en expertise is de doorlooptijd enorm kort en zijn je data – mede dankzij machine learning – in no-time beschikbaar. Op basis van een moderne BI-omgeving, cloud transitie en effectieve inzet van machine learning bouwen we de data-driven organisatie verder uit.

Contact

Maakt jouw organisatie al slim gebruik van data?

Benieuwd hoe je alles uit je data kunt halen? Hoe je data slim inzet om betere managementbeslissingen te nemen en wat daarvoor nodig is? Neem contact met ons op en we nemen de mogelijkheden met je door. 

sfeerbeeld contact opnemen met Netvlies