Dit is Netvlies 47 communicatieve vakidioten met een passie voor online.

Wij zijn Netvlies uit Breda

Netvlies helpt organisaties bij het realiseren van online ambities. Uitdagingen aangaan, oplossingen bedenken en resultaten waarmaken.

Wij weten hoe lastig het kan zijn om draagvlak te creëren bij een digitale transformatie of kosten te verantwoorden bij de realisatie van een nieuwe website.

Goede communicatie is alles, in onze optiek. We noemen onszelf niet voor niets communicatieve vakidioten en onze specialisten worden geselecteerd als communicatieve vormgevers, developers, marketeers en strategen.

Als klant krijg je daarbij bij ons een vaste werkplek op kantoor. Vanzelfsprekend inclusief verzorgde lunch en parkeerplek in hartje Breda.

Werken met passie

Binnen Netvlies kennen we geen managementstructuur en we zijn voorstander van eigen verantwoordelijkheid pakken.

Bij Netvlies zijn we daarom fan van Scrum. In 2010 begonnen we, als één van de eerste bureaus in Nederland, met Scrum. Nu willen we niet meer anders. Waarom? Simpel: projecten zijn sneller af, de samenwerking verloopt prettiger en de kwaliteit gaat omhoog.

Het grootste voordeel van Scrum vind ik dat je in een hele korte tijd veel meters maakt. De kwaliteit van het eindproduct is bovendien veel beter doordat je met elkaar spart tijdens de realisatie. Dat werkt heel anders dan dat je een briefing stuurt waar je bureau vervolgens mee aan de slag gaat. Nu we Scrum eenmaal kennen, willen we niet anders meer.” – Kim Loonen Marketing Manager bij Van Tilburg Bastianen Groep

Intrinsieke motivatie

Onze specialisten schrijven zichzelf in op nieuwe projecten. Dit zorgt voor uitermate hoge motivatie en is een verademing voor onze klanten.

Sinds 1997 hebben we klanten bediend in verschillende branches en oplossingen bedachten voor digitale transformatie, online marketing, webapplicaties en intranet.

 • “Wat je merkt bij Netvlies, is dat ze echt van hun vak houden. Ze werken écht met je samen en gaan – net als wij in ons vak – altijd voor het beste resultaat. Het klikte dan ook meteen. Netvlies heeft aan een half woord genoeg, ze hebben veel ervaring in onze branche en ze weten feilloos hoe online marketing werkt. Netvlies bouwt niet meteen, maar steekt eerst tijd in het voortraject. Dat komt het resultaat zeker ten goede.”
  Natascha van Duuren Advocaat / managing partner | De Clercq
 • “De samenwerking met Netvlies bevalt ons erg goed. Ze hebben veel ervaring met conceptontwikkeling en de realisatie van innovatieve projecten. Hun aanpak is heel degelijk, ze luisteren goed en het resultaat is boven verwachting.”
  Harald Feijth Product Manager | Kamer van Koophandel
 • “Netvlies is geen standaard consultancybureau, maar een gelijkwaardige samenwerkingspartner die echt samen met je aan de slag gaat. Bovendien verdiept Netvlies zich in onze organisatie en doelgroep en zorgt dat het advies hierop aansluit. Netvlies is voor mij ook echt een sparringpartner, bijvoorbeeld als het gaat om het creëren van draagvlak binnen de organisatie.”
  Linda Haas Manager Klantenservice | Stadgenoot
 • “We hadden de digitale business strategie ook door één van de klassieke consultancybureaus kunnen laten doen – voor een veelvoud van de nu gemaakte kosten – en dan was het waarschijnlijk in een bureaula verdwenen. Nu wil onze Europese directie meekijken naar de resultaten om te onderzoeken of er Europabreed kan worden aangesloten op onze plannen.”
  Wilbert van Wachtendonk Managing Director | Bunzl Retail & Industry
 • “Samen met Netvlies werken we bij NautaDutilh aan de juridische advisering van morgen. Data-driven applicaties zijn daar een geweldig hulpmiddel bij. Dit helpt ons om argumentatie sterker te maken en om interne processen, zoals pitches en submissions, efficiënter in te richten.”
  Harry Otse ICT Consultant | NautaDutilh

  Bedankt!

  We hebben je emailadres ontvangen, we kunnen je nog beter van dienst zijn als we je nog wat beter leren kennen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  chat met ons!
  Arrow