Dit is Netvlies 50 communicatieve vakidioten met een passie voor online.

Wij zijn Netvlies uit Breda

Netvlies helpt organisaties bij het realiseren van online ambities. Uitdagingen aangaan, oplossingen bedenken en resultaten waarmaken.

Wij weten hoe lastig het kan zijn om draagvlak te creëren bij een digitale transformatie of kosten te verantwoorden bij de realisatie van een nieuwe website.

Goede communicatie is alles, in onze optiek. We noemen onszelf niet voor niets 47 communicatieve vakidioten en onze specialisten worden geselecteerd als communicatieve vormgevers, developers, marketeers en strategen.

Als klant krijg je daarbij bij ons een vaste werkplek op kantoor. Vanzelfsprekend inclusief verzorgde lunch en parkeerplek in hartje Breda.

Werken met passie

Binnen Netvlies kennen we geen managementstructuur en we zijn voorstander van eigen verantwoordelijkheid pakken.

Bij Netvlies zijn we daarom fan van Scrum. In 2010 begonnen we, als één van de eerste bureaus in Nederland, met Scrum. Nu willen we niet meer anders. Waarom? Simpel: projecten zijn sneller af, de samenwerking verloopt prettiger en de kwaliteit gaat omhoog.

Het verbaast me dat ik nog niet als werknemer van Netvlies op de website sta, aangezien ik fulltime op kantoor ben geweest. Scrum draagt écht bij aan een fijne samenwerking.” – Constance Vermeij, Marketing | Lamb Weston / Meijer

Intrinsieke motivatie

Onze specialisten schrijven zichzelf in op nieuwe projecten. Dit zorgt voor uitermate hoge motivatie en is een verademing voor onze klanten.

Sinds 1997 hebben we klanten bediend in verschillende branches en oplossingen bedachten voor digitale transformatie, online marketing, webapplicaties en intranet.

 • “Wat je merkt bij Netvlies, is dat de vakspecialisten van hun vak houden. Ze werken écht met je samen en gaan - net als wij in ons vak - altijd voor het beste resultaat.”
  Natascha van Duuren Advocaat / managing partner | De Clercq
 • “Door te scrummen op het kantoor van Netvlies waren we flexibel tijdens de realisatie en is het eindproduct écht top geworden!”
  Matthijs van de Woestijne Raw Administration & information | Lamb Weston / Meijer
 • “Doordat ik zelf continu aanwezig was tijdens het project en actief kon meedenken en bijsturen, is er in korte tijd veel gerealiseerd. Het is eigenlijk raar dat je bij een project dat zo belangrijk is voor je organisatie, niet altijd op deze manier met je leverancier samenwerkt!”
  Sophie Vermeire Beleidsmedewerker marketing en communicatie | Kibeo kinderopvang
 • “We zijn erg blij met het partnership met Netvlies en hun pro-actieve houding. Zij helpen ons als theater en cinema om voorop te blijven lopen.”
  Amke Bogers Marketing & Publiciteit | Chassé Theater
 • “We waren op zoek naar een bureau dat zowel strategisch als creatief sterk is en dát vonden we in Netvlies. Heldere communicatie zonder blabla en een goede persoonlijke klik.”
  Denise van der Veeke Community Manager | CZ

  Bedankt!

  We hebben je emailadres ontvangen, we kunnen je nog beter van dienst zijn als we je nog wat beter leren kennen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  chat met ons!
  Arrow