Netvlies team werkt samen in onze intranet oplossing

Intranet

Met ons social intranet creëren we een flexibele, digitale werkplek waarmee we organisaties helpen te transformeren van intranet ‘omdat het moet’ naar intranet ‘omdat het communicatieplatform zo fijn en effectief werkt’.

Efficiënter samenwerken en communiceren

Organisaties hanteren vaak communicatietools die ‘langs elkaar heen’ worden gebruikt. Het is niet altijd duidelijk waar collega’s van andere afdelingen of locaties mee bezig zijn. Het maakt samenwerken en kennis delen lastig. Het social intranet van Netvlies biedt een fijn en effectief communicatieplatform dat systemen samenbrengt en samenwerking stimuleert.

Onze partners profiteren van het gemak van Netvlies’ social intranet

Met ons social intranet creëer je een flexibele, digitale werkplek

Een intranet waarin hiërarchie en eenrichtingsverkeer centraal staan en die je alleen op je werk-pc kunt bekijken, is uit de tijd. Werkplekken anno nu zijn flexibel, de manieren van communiceren divers. Een eigentijds social intranet bevordert efficiënt samenwerken en kennisdeling. Koppelingen met bedrijfssoftware creëren één digitale werkplek met toegang tot alle benodigde bedrijfsinformatie om praktische zaken - zoals urenadministratie - goed bij te houden. Contacten met leveranciers en afnemers verlopen soepel via de integratie van wat we ooit een ‘extranet’ noemden. Een social intranet is niet het zoveelste systeem, maar het ultieme, optimaal effectief communicatieplatform voor jouw organisatie.

Contact

Benieuwd wat ons social intranet voor jouw organisatie kan betekenen?

Netvlies heeft 25 jaar ervaring in de realisatie van complexe online projecten. We laten je graag zien hoe ons social intranet werkt en hoe je het kunt implementeren in jouw organisatie. Benieuwd wat ons social intranet voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op.

Vraag demo aan