Netvlies trots op haar notering in de Emerce 100!

Vandaag is de Emerce 100 verschenen, de jaarlijkse ranglijst van de beste bedrijven in e-business. Netvlies maakt dit jaar haar debuut in de Emerce 100, met een score van 4,5 ster! De hoogst behaalde score in onze categorie (Middelgrote Internetbureaus) is 5 sterren.
 
De score komt tot stand o.b.v. een imago-onderzoek onder beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business. Hierbij kon worden beoordeeld op kennis/knowhow, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

De Emerce 100 wordt vandaag als bijlage meegestuurd met vakblad Emerce. Tevens is onze publicatie Terugblik op 2012 deze maand als insert bijgevoegd.

Netvlies is uiteraard erg trots op haar vermelding in deze ranglijst. We zien dit als een bevestiging van onze 3 kernwaarden: hartstocht, vakmanschap en resultaat. 

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix