Bekijk onze beste cases van het afgelopen jaar

Traditiegetrouw is deze week onze Terugblik op het afgelopen jaar verschenen. Een -jawel- printuitgave, waarin je een selectie vindt van onze mooiste, meest interessante en leukste projecten van het afgelopen jaar. Het samenstellen hiervan is altijd weer een feest, zeker als je aan zoveel aansprekende projecten hebt mogen werken. Het maken van een selectie is misschien wel het lastigste onderdeel.

beste cases - folder

Bij de cases die de Terugblik wél hebben gehaald, gaan we uitgebreid in op de aanleiding, de aanpak én de resultaten. Bij veel cases laten we bovendien onze klanten aan het woord. Hun oordeel is uiteindelijk immers het belangrijkste. Daarnaast krijg je een goed beeld van wat er in een jaar zoals gebeurt op ons ‘kantoor-zonder- managers’ in Breda. Tot slot hoop ik dat je meekrijgt wat Netvlies zo speciaal maakt. Nieuwsgierig geworden?

Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt. En uiteraard hoor ik het graag als je over een bepaalde case meer wilt weten.

Namens het hele Netvlies-team wens ik je veel leesplezier én inspiratie!

Download onze beste cases

De meest interessante en leukste projecten van het afgelopen jaar

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix