Netvlies ontwikkelt Playboy Cyberclub

Enige tijd terug gaf Playboy Nederland ons opdracht de Playboy Cyberclub te vernieuwen. De Playboy Cyberclub is een met wachtwoord beveiligd onderdeel van de website van Playboy. Er zijn dagelijks nieuwe foto’s en video’s van Playmates, Cybergirls en Celebrities uit het blootblad te vinden. Tegen maandelijkse betaling kunnen geïnteresseerden toegang krijgen tot de online club.

 

Netvlies ontwierp de nieuwe Cyberclub en bouwde de website en het Content Management Systeem, in nauw overleg met Playboy. Via het Content Management Systeem is vrijwel de hele Cyberclub eenvoudig te beheren, zonder dat hiervoor enige technische kennis is vereist. Er kunnen teksten, afbeeldingen en filmpjes worden toegevoegd, fotoalbums worden gegenereerd en er zijn publicatiedata in te stellen.

De komende tijd werkt Netvlies hard aan een aantal uitbreidingen aan de Cyberclub, waaronder een e-mailnieuwsbrief voor leden, een uitgebreide bezoekersrapportage en de koppeling met een aantal payment providers, waardoor leden op diverse manieren kunnen gaan betalen.