Gratis webinar 'de perfecte adoptie van je intranet' - 23 februari

We hebben ons succesvolle webinar 'Social intranet voor beginners', waarin we de basisuitleg geven over wat een social intranet precies is en wat je er mee kan, nu een aantal keer georganiseerd. We hebben hier veel feedback op gekregen, waarbij met name naar meer verdieping en concrete voorbeelden werd gevraagd. We hebben hier uiteraard naar geluisterd en zijn hierop ingaan tijdens ons webinar: de perfecte adoptie van je intranet.

We geven je een concreet stappenplan waardoor je van start to finish de juiste mensen inschakelt, de belangrijkste wensen en eisen inventariseert en vervolgens een intranet oplevert dat door de organisatie wordt omarmd.

Uiteraard met veel praktijkvoorbeelden en interactie. We zullen tijdens het webinar ook via de chat direct antwoord op je vragen geven. Als Jeroen presenteert dan beantwoord ik de vragen, en andersom. Zo hopen we alle vragen te kunnen beantwoorden.

Het webinar is succesvol verlopen, inschrijven is niet meer mogelijk.

Overigens, als je er niet bij kan zijn en je schrijft je in, krijg je achteraf de video-opname van het webinar nagestuurd van ons.