Company Dashboard: facts & figures in één oogopslag

Netvlies introduceert het Company Dashboard: een grafisch scherm waarmee u - bijvoorbeeld bij de receptie van uw kantoor – in één oogopslag actuele informatie over uw organisatie kunt presenteren. Dat kunnen bijvoorbeeld tellers zijn die allerlei statistieken bijhouden. Maar u kunt er ook de laatste tweets over uw bedrijf, YouTube filmpjes of korte blogberichten op presenteren. Ook is het in te zetten als interne tool om bijvoorbeeld targets op te communiceren en kan het Company Dashboard worden ingezet voor narrowcasting oplossingen. 

Sommige items op het dashboard zijn statisch, andere worden automatisch ge-update en weer andere kunt u – bijvoorbeeld via het CMS van uw website – zelf actief beheren. Kortom: een Company Dashboard is een dynamisch visitekaartje dat u naar eigen inzicht invult met praktische informatie en leuke weetjes.

Uiteraard hebben we zelf ook een Company Dashboard. En een van de tellers op ons eigen dashboard verraadde onlangs dat de gemiddelde leeftijd van onze medewerkers de magische grens van 30 jaar heeft overschreden. Slik… we zijn geen jonge honden meer. Maar ach, ervaring is misschien ook wel belangrijker ;-)