Drie Drupal Splash Awards gewonnen!

Drie Drupal Splash Awards gewonnen!

WOLF Rijbewijsshop uitgeroepen tot Website of the Year

We hebben donderdagavond 6 oktober drie Drupal Splash Awards in ontvangst mogen nemen! Met de case ‘WOLF Rijbewijsshop’ wonnen we zowel in de categorie ‘Tools & Apps’ als in de categorie ‘Website Of The Year’. Voor de case ‘Dutch National Opera & Ballet’ ontvingen we de tweede prijs in de categorie ‘Commerce’. De Splash Awards werden uitgereikt in de Munt in Utrecht tijdens een feestelijke avond.

Drupal Splash Awards gewonnen

Achtste editie van de Drupal Splash Awards

Tijdens de achtste editie van de Drupal Splash Awards vertegenwoordigden vele internetbureaus uit Nederland de meest uitdagende, creatieve en complexe projecten ontwikkeld met Drupal. Het open contentplatform (CMS) wordt gebruikt om websites te bouwen en staat bekend om haar kracht, flexibiliteit en veelzijdigheid. Zo wordt het breed ingezet en is het populair bij gemeenten, overheid en midden -en grootbedrijven.

Geslaagde digitale transformatie voor WOLF Rijbewijsshop

Voor WOLF Rijbewijsshop, één van de grootste rijscholen van Nederland, ontwikkelden we een applicatie waar onder andere lessen ingepland kunnen worden en de voortgang en score van rijlessen in gevolgd kunnen worden. Door belangrijke systemen voor management dashboards, financiële administratie en ERP (met informatie over leerlingen en bezetting instructeurs) en de website te koppelen, creëerden we ook nieuwe mogelijkheden om essentiële bedrijfsinformatie te verkrijgen. Deze case heeft eerder twee Dutch Interactive Awards mogen ontvangen en ook de vakjury van de Drupal Splash Awards kende mooie woorden toe aan het project: “Het is een zeer complete tool die past bij WOLF en hun jonge klanten. Het halen van je rijbewijs is al ingewikkeld en duur genoeg, dus alle digitale hulp is welkom. Zeker met het oog op deze jonge digitale doelgroep is dit een gouden kans. Dit is hoe je digitaal kunt transformeren in een old school industry!”

Gebruiksvriendelijke website in de nieuwe huisstijl van Nationale Opera & Ballet

Voor de nieuwe website ging Dutch National Opera & Ballet (NO&B) niet op zoek naar één fullservice bureau maar koos het ervoor om het project onder te verdelen in subprojecten waarbij NO&B gespecialiseerde partijen selecteerde. Wij kregen de opdracht een website in Drupal te realiseren. De uitdaging was een gebruiksvriendelijke website te creëren met geïntegreerde webshop in een vernieuwde huisstijl. Drupal gaf ons de mogelijkheid om alle wensen te realiseren binnen één platform. Zoals het weergeven van veel verschillende contenttypen zoals tekst, beeld, video en podcasts maar ook het naadloos koppelbaar zijn met andere systemen. Na een intensieve interdisciplinaire samenwerking in een complex IT-landschap is er een fundament gelegd waarop de komende jaren op door ontwikkeld kan worden. De case werd door de vakjury beloond met een Runner-Up, de tweede prijs in de categorie ‘Commerce’.

Lees hier meer over de digitale oplossingen die wij gerealiseerd hebben.