Wat maakt Netvlies zo speciaal? Leer ons kennen aan de hand van onze visie op samenwerken, ons team en onze klanten

Als klant krijg je een werkplek bij ons op kantoor. Onze specialisten schrijven zichzelf in op jouw project. Communicatie is alles. Wij houden van Scrum. Samen sta je sterker, daar geloven we heilig in.

Klanten krijgen een werkplek bij ons op kantoor

Je wilt niet bij oplevering concluderen dat we ergens een verkeerde afslag hebben genomen. Of dat het eindproduct nét niet is wat je wilde. Bij veel bureaus lopen internetprojecten daardoor uit, of worden veel duurder dan begroot. Daarom krijg je een werkplek bij ons op kantoor, zodat het eindproduct precies is wat je bedoelde. Veel andere internetbureaus zie je alleen in meetings of bij de oplevering, niet tijdens de uitvoering.

Je eigen werkplek bij Netvlies heeft enorme voordelen. Onze werkwijze zorgt voor een beter resultaat en meer invloed op het eindproduct.

De voordelen

  • Je zit bij het projectteam terwijl ze werken aan jouw site of webapplicatie
  • Je bent altijd welkom, een of meer dagdelen in de week
  • Op een groot bord zie je de status van je project
  • Je hebt directe invloed op het eindproduct en kunt op tijd bijsturen

“Doordat je bij Netvlies intensief meewerkt aan je project, als onderdeel van het Scrumteam, weet je precies wat er speelt. Het voorkomt ruis en houdt de lijntjes kort. Zeker bij een complex project zorgt dit voor een beter resultaat dan wanneer je over en weer blijft mailen. Bovendien heeft Netvlies zich goed in onze bedrijfsprocessen verdiept en ook dat komt het resultaat ten goede.”
Paul Spanjaard Client Customer Officer | Securex Nederland
Werken met passie, daarom schrijven onze specialisten zichzelf in op jouw project

We plannen geen medewerkers in op je project. Ze schrijven zichzelf in! Ze kiezen dus het project uit dat ze het leukste vinden. Onze online specialisten zijn daardoor supergemotiveerd. Dat is voelbaar in je projectteam.

Met onze innovatieve manier van samenwerken met klanten hebben we al 2 awards gewonnen: Slimste Bedrijf van Nederland en Brabants Beste.

“Werken aan het team en het team in zijn kracht zetten, is een belangrijke pijler binnen Netvlies.”
Saskia de Klerk Scrum Master | Netvlies
Goede communicatie is alles

Onze online specialisten zijn geen mensen die op slot schieten als ze feedback krijgen op hun werk. Of alleen vakinhoudelijk goed zijn, maar jouw business niet snappen. Daar kunnen wij zelf ook niet mee werken ?
We selecteren dus aan de poort: alleen communicatieve vormgevers, developers en marketeers komen er bij ons in. Onze klanten vinden dat een verademing.

“Netvlies is geen standaard consultancybureau, maar een gelijkwaardige samenwerkingspartner die echt samen met je aan de slag gaat. Bovendien verdiept Netvlies zich in onze organisatie en doelgroep en zorgt dat het advies hierop aansluit. Netvlies is voor mij ook echt een sparringpartner, bijvoorbeeld als het gaat om het creëren van draagvlak binnen de organisatie.”
Linda Haas Manager Klantenservice | Stadgenoot
Bij Netvlies houden we van Scrum

Maar, we hebben doorgezet. En nu we er veel ervaring mee hebben -we hebben al meer dan 12.500 projecturen gescrumd- willen we niet anders meer. Projecten zijn sneller af, binnen budget en het resultaat is beter. Onze klanten, die we vooraf altijd uitgebreid toelichting geven, zijn daarom ook erg enthousiast over deze manier van werken. En onze projectteams willen niet meer anders, want met Scrum kunnen ze veel beter vanuit hun expertise meedenken over het project.

Toen we bij Netvlies in 2010 begonnen met Scrum, hadden we veel goede dingen gehoord over deze projectmethodiek. Je zou er projecten veel slimmer en sneller mee afronden en Apple en Facebook zouden erbij zweren. Alleen, hoe begin je? Het is een hele andere manier van werken waar we nog geen ervaring mee hadden. Het eerste Scrum project liep daardoor helemaal niet naar wens.

“Het grootste voordeel van Scrum vind ik dat je in een hele korte tijd veel meters maakt. De kwaliteit van het eindproduct is bovendien veel beter doordat je met elkaar spart tijdens de realisatie. Dat werkt heel anders dan dat je een briefing stuurt waar je bureau vervolgens mee aan de slag gaat. Nu we Scrum eenmaal kennen, willen we niet anders meer.”
Kim Loonen Marketing Manager | Van Tilburg Bastianen Groep
De voordelen

  • Je weet zeker dat wij precies opleveren wat je wilt, zelfs als je de specificaties gaandeweg wilt aanpassen
  • Eindproduct is sneller klaar, want met het projectteam ontdek je vaak oplossingen die simpeler en goedkoper zijn
  • Tijdens het project werk je al met het Content Management Systeem, zodat je er goed mee kunt werken als het en het team helpt je als je vragen hebt

Samen sta je sterker, daar geloven wij heilig in

Onze online specialisten zijn geen mensen die op slot schieten als ze feedback krijgen op hun werk. Of alleen vakinhoudelijk goed zijn, maar jouw business niet snappen. Daar kunnen wij zelf ook niet mee werken ?

We selecteren dus aan de poort: alleen communicatieve vormgevers, developers en marketeers komen er bij ons in. Onze klanten vinden dat een verademing.

Download onze beste cases

Download onze beste cases

We sturen de downloadlink meteen naar je mail. Je ontvangt bovendien elke maand tips en updates van onze experts.

Bedankt!

We hebben je emailadres ontvangen, we kunnen je nog beter van dienst zijn als we je nog wat beter leren kennen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
chat met ons!
Arrow