E-commerce Van online strategie tot winstgevende responsive webshop

E-commerce en ontwikkelingen in de customer journey stelt traditionele retailers voor strategische marketing- en salesuitdagingen. Maar e-commerce is ook laagdrempelig en dát schept kansen en ruimte voor nieuwe verdienmodellen en marktstrategieën. Netvlies creëert waarde door – met een ervaren e-commerce team en diverse partners – branchekennis en online expertise in samenwerking te verbinden.

E-commerce schudt de markt op en stelt traditionele retailers voor strategische marketing- en salesuitdagingen. Maar e-commerce is ook laagdrempelig en dat schept kansen voor online pure players en ruimte voor nieuwe verdienmodellen en marktstrategieën.

Netvlies gelooft in samen waarde creëren: met een ervaren e-commerce team, diverse e-commerce partners én door kennis en expertise in een hechte samenwerking te verbinden. Een webshop maken kan iedereen, een webshop die structureel bijdrage levert aan je doelen, daar kan Netvlies je bij helpen!

Waar kunnen we je bij helpen?

Bij ons zitten marketing, design en techniek samen onder één dak, zodat je zeker weet dat je projectteam goed samenwerkt voor het beste resultaat. We baseren alle webshops op een heldere customer journey, voor een gebruikersvriendelijke webshop die beter converteert. En je krijgt ook nog eens een werkplek bij ons op kantoor, zodat je direct samenwerkt met het projectteam.

Interesse? Martijn vertelt je meer!
 • “De samenwerking met Netvlies is ons uitstekend bevallen. Het Scrum-team was samengesteld uit vakmensen die goed bij ons project pasten. Het wende al snel dat we als klant in dat team mochten meedraaiden en direct konden samenwerken met de specialisten, maar eigenlijk is dat wel uniek.”
  Sven de Bie E-commerce manager | Saint-Gobain Benelux
 • “De strategische sessies van Netvlies zorgden ervoor dat we uit onze cocon kwamen, geprikkeld werden en iets compleet nieuws konden neerzetten. We zijn er zeker van dat we een online strategie en website ontwikkeld hebben waarmee we klaar zijn voor de toekomst en waarmee we onze doelen kunnen verwezenlijken.”
  Mark Maasdam Eigenaar | Travel Active
 • “Als online partner helpt Netvlies ons om als theater en cinema voorop te blijven lopen”
  Amke Bogers Marketing & publiciteit | Chassé Theater
 • “Onze online strategie en webshop zijn een groot succes. Het conversiepercentage steeg 56% en de kosten per klant namen af. De webshop is bovendien veel beter toegankelijk.”
  Geesje Prins Adjunct directeur | Chassé Theater
 • “Netvlies heeft onze verwachtingen overtroffen door met een strakke planning in een verbazingwekkend tempo een prachtige webshop met een grensverleggend responsive design te creëren.”
  Wilco de Groot Directeur | Handyman
 • “Netvlies heeft ons als online business partner uitstekend geholpen met het opzetten van de online strategie en het realiseren van een e-commerce platform”
  Hans van Hooren Directeur | Doc&Booff
 • “Netvlies is niet de goedkoopste aanbieder, maar ook niet de duurste. We merkten meteen dat ze goed meedachten, met creatieve ideeën kwamen én het leuk vonden om een partnership voor de lange termijn met ons aan te gaan. Onze keuze voor Netvlies is een hele goede gebleken.”
  Kim Bange Online marketing manager | Fit For Free

  Wij realiseren

  Strategisch fundament Toekomstbestendige e-commerce strategie op basis van de customer journey
  E-commerce platform Technisch solide en flexibel platform dat op alle devices goed functioneert
  Onderscheidende designs Een optimale UI/UX voor de beste online shop ervaring

  Klanten waar we trots op zijn

  Download onze beste cases

  We sturen de downloadlink meteen naar je mail. Je ontvangt bovendien elke maand tips en updates van onze experts.

  Wij maken gebruik van…

  Wij maken gebruik van… Netvlies is Google Partner en werkt daarnaast – omdat je samen meer waarde kunt creëren – voor diverse specialisaties samen met de volgende e-commerce partners

  Meer weten? Meer weten?

  Start je met een e-commerce uitdaging? Vallen de resultaten tegen? Of ben je klaar voor een volgende stap? Ik drink graag een kop koffie (zwart) met je om over je e-commerce uitdagingen te sparren. Neem contact op of bel 0885504426
  Stuur Martijn een mail

  Bedankt!

  We hebben je emailadres ontvangen, we kunnen je nog beter van dienst zijn als we je nog wat beter leren kennen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.