Gratis webinar van Netvlies: Scrum voor beginners

Webinar: Scrum voor beginners

Meld je gratis aan en leer in 1 uur de basis van Scrum. Na dit webinar weet je wat Scrum is, hoe het werkt en kun je zelf aan de slag.

Zo voorkom je dat projecten uitlopen in tijd en budget

Soms lopen projecten uit in tijd en budget of voldoet het resultaat niet aan de verwachtingen. Door lange doorlooptijden zijn projecten inmiddels achterhaald en is er geen draagvlak meer. Dat zorgt voor een hoop frustraties. Met de projectmethodiek Scrum voorkom je dit. Projecten zijn sneller af, blijven binnen budget en hebben een beter resultaat.

Bekijk het webinar Scrum voor beginners

Laat je e-mailadres achter en krijg direct toegang tot het webinar.

Betere kwaliteit, binnen budget en sneller klaar

Toen we in 2010 – als één van de eerste bureau’s in Nederland – begonnen met Scrum hoorden we hier goede verhalen over. Bedrijven als Facebook en Apple zouden erbij zweren. Voor ons was het een hele andere manier van werken waar we nog geen ervaring mee hadden. Ons eerste Scrum project verliep daardoor helemaal niet naar wens, maar we hebben doorgezet.

Nu we er veel ervaring mee hebben – inmiddels hebben we al meer dan 30.000 projecturen gescrumd – willen we niet meer anders. Onze projecten zijn van nog betere kwaliteit, binnen budget en sneller af. Onze klanten en medewerkers zijn daarom erg enthousiast over Scrum.

Mijn eerste ervaring met Scrum is goed bevallen. De lijnen zijn kort, je werkt dus efficiënter. Op ons eigen kantoor weten mensen mij goed te vinden. Dat is nuttig maar betekent ook dat ik geregeld wordt afgeleid. Bij Netvlies op kantoor kon ik me helemaal focussen op het meewerken aan de website. Deze manier van samenwerken is precies wat je wilt met je agency. Daarbij was de doorlooptijd door de Scrum aanpak bijzonder kort.

Carida Kleijn, Marketing manager bij Van Benthem & Keulen

Een uur vol praktische tips

In dit gratis webinar lichten Scrum Masters Saskia en Hugo in 1 uur toe wat Scrum inhoudt en laten ze aan de hand van een case zien hoe het werkt. Ook geven ze een aantal praktische tips, die ze zelf graag hadden gehad toen ze net begonnen met Scrum, voor mensen met weinig Scrum ervaring.

Is dit webinar voor jou interessant?

Ben je werkzaam in Communicatie, Marketing, IT of directie? Ben je verantwoordelijk voor de online of IT projecten binnen jouw organisatie? Heb je soms projecten die uitlopen qua tijd of budget of die bij oplevering niet voldoen aan de verwachting? Of heb je enthousiaste verhalen gehoord over Scrum, maar weet je niet precies hoe het werkt of twijfel je over de meerwaarde? Dan is dit webinar interessant voor jou! Meld je gratis aan.

Wat kan je verwachten?

Twijfel je nog? In deze video vertellen we kort wat je kan verwachten.

Het voordeel van Scrummen is dat je flexibel bent. Hadden we tijdens de realisatie van de website een verzoek om het ontwerp of beheermogelijkheid te wijzigen, dan was de gewenste aanpassing in dezelfde sprint al doorgevoerd.

Marloes den Hollander - Product Owner Merk-Echt

Daarom houden wij van Scrum.

De grootste kracht van Scrum is het bundelen van de domeinkennis van de klant met de online expertise van Netvlies. Zonder je te verliezen in dikke pakken papier, kom je samen tot de beste resultaten in korte tijd!

Saskia de Klerk, Scrum Master bij Netvlies
saskia de klerk, Scrum Master bij Netvlies

Deze merken Scrummen met Netvlies

Als business partner werken we samen met onze klanten stapsgewijs richting een toekomstbestendige organisatie waarin onze klanten hun digitale potentieel benutten. Dat doen we met een onderscheidende strategie, toekomstbestendige technologie en resultaatgerichte marketing.

Bekijk het webinar

Je bent er bijna. Laat je e-mailadres achter en krijg direct toegang tot het webinar.