Sfeerbeeld Design sprint bij Netvlies

Webinar: Design Sprint voor beginners

In dit gratis webinar leer je hoe Design Sprints werken en voor welke vraagstukken een Design Sprint geschikt is.

In 5 dagen van idee naar getest prototype

Digitale vraagstukken worden steeds complexer en vragen om meer samenwerking tussen verschillende disciplines. Daarom zijn we bij Netvlies fan van Design Sprints. Een Design Sprint is een agile proces waarbij we in slechts 5 dagen van vraagstuk naar getest prototype gaan. Het helpt om beter samen te werken. We toetsen ideeën onder echte gebruikers vóór je tijd en budget aan de realisatie besteed. Je kunt een Design Sprint voor allerlei vraagstukken inzetten.

Krijg gratis toegang tot de video-opname van ons webinar Design Sprint. Laat je e-mailadres achter, krijg per mail de link naar de video-opname en kijk het webinar wanneer het jou uitkomt.

Bekijk ons Design Sprint webinar

Laat je e-mailadres achter en krijg direct toegang tot het webinar.

Creëer snelheid, focus en efficiëntie 

Met een design sprint creëer je snelheid, focus en efficiëntie om een digitaal vraagstuk op te lossen. De aanpak zorgt voor een helder proces, korte doorlooptijd en vergroot de samenwerking en betrokkenheid van het team. Daarnaast verlaagt het het investeringsrisico. Aannames rondom de gebruikersbehoefte, propositie en gebruiksvriendelijkheid worden vroegtijdig getest bij echte gebruikers.

De Design Sprint bracht ons nieuwe energie, enthousiasme, een frisse kijk op onze organisatie en een goede marktanalyse. Netvlies luistert echt naar wat we willen en legt geen ideeën op. Bovendien leerde Netvlies onze cultuur, manieren en methoden kennen en paste hun oplossing daarop aan. Femke Valk, Hoofd Marketing en Communicatie | Iv-Groep

Een uur vol nieuwe inzichten

Tijdens het webinar leer je in één uur:

  • hoe een Design Sprint werkt;
  • voor welke vraagstukken een Design Sprint geschikt is;
  • wat de meerwaarde van een Design Sprint is;
  • hoe je een Design Sprint houdt;
  • en wat de impact van een Design Sprint is op jouw product of idee én de eindgebruiker.

Voor wie is dit webinar interessant?

Ben je werkzaam in Communicatie, Human Resources, IT of Innovatiemanagement? Heb je een complex vraagstuk, maar weet je niet hoe je deze snel, gefocust en effectief kunt oplossen? Lopen projecten qua tijd en budget uit? Of hoor je enthousiaste verhalen over Design Sprints, maar weet je niet precies hoe het werkt of wat de meerwaarde is? Dan is dit webinar voor jou interessant.

Wat kan je verwachten?

Twijfel je nog? In deze video legt Design Sprint Expert Mark uit wat je kan verwachten.

Design Sprints zijn inmiddels de nieuwe standaard werkwijze in ons team. Het werkt erg goed om functionaliteiten en wireframes bij de doelgroep te testen. Zo heb je meer zekerheid dat wát je gaat ontwikkelen ook écht gaat aanslaan bij de doelgroep.

Harald Feijth, Product Manager | Kamer van Koophandel

Deze merken sluiten regelmatig aan

Als online business partner helpen wij al ruim 23 jaar klanten met het oplossen van complexe business vraagstukken en online projecten.

Bekijk het webinar

Je bent er bijna. Laat je e-mailadres achter en krijg direct toegang tot het webinar.