Websites Wij helpen je met jouw online strategie

Veel organisaties denken dat een website bouwen hetzelfde is als een goede website maken. Maar een website die structureel bijdraagt aan je doelen, zoals leadgeneratie of omzetverhoging? Daarvoor is veel kennis nodig en moet je kennis combineren. En dát begint met een slimme strategie en een roadmap. Netvlies heeft een bewezen model om die samen in korte tijd op te zetten en een website te maken die je helpt aan meer omzet of leads.

Hoe maak je een goede website? Nog steeds zijn er veel bedrijven die denken dat een website bouwen hetzelfde is als een goede website maken.

Een website die structureel bijdraagt aan jouw doelen – zoals leadgeneratie of omzetverhoging – daar is veel kennis voor nodig. Daarvoor moet je kennis combineren en dit begint met een slimme strategie en roadmap. Netvlies heeft een bewezen model om deze samen in korte tijd op te zetten en een website te maken die jou helpt aan meer omzet of leads.

Digital Business Development / online strategie
De website zien wij als onderdeel van de strategie, een middel om het doel te bereiken. Dit doel en de business case nemen we dan ook als uitgangspunt, aan de hand hiervan bepalen we de in te zetten middelen en kanalen. Denk hierbij aan e-mailmarketing, socials, zoekmachine optimalisatie en adverteren, content marketing, CRM en marketing automation om marktinzichten te verkrijgen, in contact te komen met prospects of online verkoop te stimuleren.

Interesse? Joey vertelt je meer!
 • “We zijn ontzettend blij dat we voor Netvlies hebben gekozen. De website doet precies wat hij moet doen. We zien dat mensen makkelijk hun weg vinden en eenvoudig klant van ons worden.”
  Bas Wijnen Directeur | Vrijopnaam
 • “Met Netvlies klikte het meteen. Ze hebben aan een half woord genoeg en hebben veel ervaring. Netvlies bouwt niet meteen, maar steekt eerst tijd in het voortraject. Dat is het resultaat zeker ten goede gekomen!”
  Natascha van Duuren Advocaat / Managing partner | De Clercq
 • “Toen we besloten onze website te vernieuwen, wisten we al snel dat we met Netvlies wilden werken. Netvlies ontzorgt haar klanten van a tot z en is een echte business partner.”
  Mark Maasdam eigenaar | Travel Active
 • “De keuze om dit project weer met Netvlies te doen, was snel gemaakt. We zitten snel op één lijn en werken echt samen naar een goed resultaat.”
  Karin van Zwieten Senior product manager | Mercis (nijntje.nl)
 • “In een kleine drie maanden hebben we binnen budget een fantastische nieuwe site ontwikkeld waarmee we klaar zijn voor de toekomst. We zijn dan ook blij dat we met Netvlies voor een strategisch partner gekozen hebben en kunnen het bureau van harte aanbevelen!”
  Marcia Moestoredjo Marketing manager | Motion10
 • “Netvlies kijkt met een ‘BredaPhoto-blik’ naar een passende strategische oplossing. Hierdoor verliep de realisatie van de website soepel en is het resultaat vér boven verwachting! Daarnaast hebben we een berg nieuwe inzichten en ideeën voor de toekomst opgedaan”
  Monique van de Wijdeven marketing & communicatie manager | BredaPhoto
 • “Netvlies overtuigde ons al bij de kennismaking met haar strategische aanpak. Het ging hen niet om het maken van een mooi plaatje, maar om het gezamenlijk opstellen van een online strategie waarmee we onze doelgroep kunnen helpen én onze eigen doelen kunnen behalen.”
  Joost Vrancken Peeters Managing partner | Kneppelhout & Korthals advocaten
 • “Het verbaasde me dat ik nog niet als werknemer op de site stond De afgelopen maanden ben ik fulltime op het kantoor geweest. Scrum draagt écht bij aan een fijne en efficiënte samenwerking, met een super resultaat als gevolg!”
  Constance Vermeij Online marketeer | Lamb Weston / Meijer
 • “Netvlies is een echte partner. Ze denken graag mee, zijn flexibel en creatief, hebben een eigen mening en voegen met hun kennis écht iets toe aan de samenwerking.”
  Boudewijn Verloop Online Marketing Strategist | Kärcher Nederland

  Wij realiseren

  Strategisch fundament Jouw business model online doorvertaald
  Website De doelgroep als uitgangspunt
  Doelstellingen Behalen van de doelstellingen door continu te optimaliseren

  Klanten waar we trots op zijn!

  Download onze beste cases

  We sturen de downloadlink meteen naar je mail. Je ontvangt bovendien elke maand tips en updates van onze experts.

  Voor de realisatie van websites oplossingen werkt Netvlies onder andere meer samen met:

  Meer weten? Meer weten?

  Welke online organisatiedoelen wil jij realiseren? Joey praat je graag bij over de mogelijkheden. Neem contact op of bel 0885504424.
  Stuur Joey een mail

  Bedankt!

  We hebben je emailadres ontvangen, we kunnen je nog beter van dienst zijn als we je nog wat beter leren kennen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.