Netvlies verwelkomt stagiairs

Netvlies heeft de afgelopen week een viertal(!) nieuwe stagiairs mogen verwelkomen! Ze stellen zich hier graag aan u voor…..van links naar rechts:

Lauran:

Mijn naam is Lauran en vorige week ben ik voor mijn opleiding commerciële economie begonnen met afstuderen binnen Netvlies. Ik onderzoek de komende maanden welke nieuwe (deel)markten interessant zijn voor het e-commerce label. Met dit onderzoek wil ik van toegevoegde waarde zijn voor Netvlies en op termijn ervoor zorgen dat er nieuwe klanten binnengehaald worden voor het label.

Paul:

Ik ben 25 jaar oud en ben sinds 4 jaar woonachtig in Breda. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar een goed potje voetbal op tv. Daarnaast sport ik erg graag, het liefst elke dag. Ik studeer Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool en sinds een week ben ik begonnen met afstuderen bij Netvlies. Tijdens mijn afstudeerperiode zal ik gaan onderzoeken hoe Netvlies het beste top of mind kan worden binnen een bepaald werkgebied. In de komende maanden hoop ik naast mijn afstudeertraject tot een goed eind te brengen, een hoop te  leren op online gebied. Online heeft mij altijd al geïnteresseerd en daarom ben ik ervan overtuigd dat Netvlies mij veel gaat brengen in de komende maanden omdat zij naar mijn mening voorop lopen als het gaat om nieuwste technieken dan wel de manier van werken.

Raisa:

Mijn naam is Raisa, ik ben 26 jaar en kom uit Delft. Ik doe de opleiding CMD op de Haagse Hogeschool en zal komend half jaar meelopen bij Netvlies. Hierbij ondersteun en help ik Johan met de gedeeltes interactie en vormgeving. In dit half jaar wil ik mijn tijd goed benutten waardoor ik zoveel mogelijk doe, meekrijg en leer.

Jeroen:

Mijn naam is Jeroen, 23 jaar en woonachtig in Zundert. In mijn vrije tijd ga ik graag voetballen en bouw ik elk jaar fanatiek mee aan het bloemencorso. Momenteel zit ik mijn laatste jaar van de opleiding informatica op Avans Hogeschool in Breda. Tot eind januari loop ik stage bij Netvlies als back-end programmeur.

Netvlies heet jullie uiteraard van harte welkom en wenst jullie veel succes bij jullie stage!!

 

Medewerker foto
Business Developer Martijn van Hoof

Martijn houdt van uitdagen en uitgedaagd worden. Met deze mentaliteit probeert hij het beste uit de klant, het team en een samenwerking te halen. Met zijn ruime marketing en e-commerce ervaring heeft hij al heel wat mooie klantrelaties opgebouwd de afgelopen jaren.

Over Martijn van Hoof