Cityroofs

Conform de uitkomsten van de strategische sessies benadrukken we de kwalitatieve totaaloplossingen.

  • Concept, design en realisatie
  • Creatieve vertaling van huisstijl naar webontwerp
  • Online strategische sessies
  • Intensieve samenwerking en overleg

 

Netvlies begreep onze essentiële behoefte om als dé expert in groen- en leefdaken te worden gezien opvallend goed.

Pien van Rijswijk – Marketing Manager

 

Over Cityroofscityroofs_sfeer

Cityroofs is een expert op het gebied van groen- en leefdaken. Het bedrijf bedenkt, ontwikkelt, installeert en onderhoudt duurzame oplossingen en geeft platte daken bijvoorbeeld een functie als waterbuffer, energiedak, stadstuin, terras of park. Zo creëert Cityroofs een betere leefomgeving in stedelijke gebieden.

Netvlies realiseerde voor Cityroofs een corporate website

 

Conversiegerichte corporate website

cityroofs_corporate_websiteVoor Cityroofs ontwikkelden we een nieuwe corporate website met een sterke visuele uitstraling. Conform de uitkomsten van enkele online strategische sessies bevat de website grote sfeerfoto’s die de hoge kwaliteit van haar totaaloplossingen benadrukt.

Cityroofs kan de homepage vrij indelen en beheren, bijvoorbeeld door projecten uit te lichten, video’s toe te voegen en nieuwsberichten groot te publiceren. Om bezoekers gemakkelijk contact te laten opnemen, bevat elke pagina zowel het telefoonnummer van Cityroofs als een call-to-action blok.

Door de agile projectaanpak en de continue communicatie met Cityroofs kon de website binnen 2 maanden worden opgeleverd.

 

Uitgebreide filterfunctie met feedback op Google Maps

Op de overzichtspagina met referentieprojecten kunnen bezoekers projecten filteren op daktype, op gebruikte producten en per land. De filterresultaten verschijnen vervolgens op een kaart in Google Maps.