Websites voor OZO b.v., OZO products en Ontwerpzaken

Recentelijk zijn de nieuwe websites van OZO b.v., OZO products en Ontwerpzaken gelanceerd.

 

OZO b.v. is een dienstverlenend bedrijf, dat een interieur totaalinrichting op de zakelijke markt kan bewerkstelligen middels het OZO consortium.

OZO products genereert nieuwe producten die in de interieur totaalinrichting van OZO b.v. als oplossing kunnen dienen. Dit is echter niet perse noodzakelijk, OZO b.v. kan ook gebruik maken van andere productleveranciers.

Ontwerpzaken is een interieur- en productontwerpburo gericht op de zakelijke markt. Opdrachtgevers bevinden zich binnen de kantorenmarkt, overheid, universiteiten en Hogescholen.

De websites zijn ontworpen door Sirene Ontwerpers in Rotterdam. Netvlies tekende voor de technische realisatie van de websites en het Content Management Systeem waarmee de websites te beheren zijn.

De websites zijn te bekijken op:

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix