Website The Hague Festivals wint zilveren Pinnacle Award!

De door Netvlies gemaakte website van The Hague Festivals heeft gisterenavond in de Verenigde Staten een zilveren Pinnacle Award gewonnen voor beste evenementensite! Naast de categorie ‘Best Event Website’ won het festival zelf -net als vorig jaar-  de zilveren ‘Grand Pinnacle’, de overall prijs voor beste evenement.


Pinnacle Awards 2010
De Pinnacle Awards zijn de jaarlijkse prijzen voor beste evenementen en festivals ter wereld. De uitreiking van de Pinnacle Awards vond plaats tijdens het 55e congres van de IFEA (International Festivals and Events Association) op 15 september in St. Louis MO – USA.

Leukste drie weken van het jaar
The Hague Festivals zijn de drie leukste weken van het jaar en die beleef je in Den Haag. Van 10 tot en met 27 juni stond de stad in het teken van de meest uiteenlopende evenementen en festivals. Bekende namen tijdens de festivalperiode zijn The Hague Jazz, Festival Classique, Den Haag Sculptuur, PopHotSpot Zomerfestival, ShoppingNight, Nederlandse Veteranendag en Parkpop. Feel free to celebrate!


Samenwerking met Netvlies

Netvlies ontwikkelde in opdracht van Den Haag Marketing de nieuwe website van The Hague Festivals. Een leuke uitdaging hierbij was dat het ontwerp zich er voor moest lenen om de jaarlijks wisselende campagnestijl zonder al te veel moeite toe te kunnen passen. Hiervoor wordt elk jaar een prijsvraag uitgeschreven onder studenten van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK). Netvlies ontwikkelde ook de corporate website van Den Haag Marketing (www.denhaagmarketing.com). De samenwerking bevalt beide partijen erg goed en momenteel wordt hard gewerkt aan 2 nieuwe projecten, welke de komende maanden gelanceerd zullen worden.

Niki Vermeer van Den Haag Marketing neemt de zilveren Pinnacle Award in ontvangst in St. Louis

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix