Website LAKS online

Het LAKS (Landelijk Aktie Komitee Scholieren) organiseert diverse activiteiten voor scholieren en behartigt hun belangen. De vereniging haalt jaarlijks de landelijke pers met haar Eindexamenklachtenlijn. Vice-voorzitter Mario Kortman:

“Omdat we voor onze nieuwe website hoge eisen hadden, zijn we op zoek gegaan naar een professioneel grafisch bureau. Via Google kwam ik bij Netvlies terecht, waarna een afspraak gauw gemaakt was. Het dynamische karakter en de enthousiaste benadering van Netvlies spraken mij aan. Het klikte meteen.”

Lastige doelgroep
“Een speelse website met genoeg ruimte voor informatie, zo luidde de opdracht. De doelgroep scholieren is lastig te bereiken, zeker voor een serieuze organisatie als het LAKS. Daarnaast is de website ook bedoeld voor andere doelgroepen als media en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Netvlies vertaalde onze wensen in een eigentijds ontwerp.” De website moet ongeveer vier jaar mee kunnen. Daarom heeft Netvlies een Content Management Systeem ontwikkeld waarmee we de informatie zelf actueel kunnen houden.“

Bezoek de site op www.laks.nl. 

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix