Website Bibliotheek Arnhem gelanceerd!

De afgelopen maanden werd bij Netvlies en bij de Bibliotheek Arnhem hard gewerkt aan een compleet vernieuwde site voor De Bibliotheek. Vandaag is deze nieuwe site gelanceerd. We zijn bijzonder trots op het eindresultaat.

Achter de nieuwe site van Bibliotheek Arnhem gaat een uitgebreid Content Management Systeem schuil. Via dit systeem kunnen geautoriseerde gebruikers de subnavigatie en content beheren. Zo kunnen zij websiteonderdelen als de nieuwspagina’s, de e-cards, het prikbord en de kijk- en luistertips op eenvoudige wijze zelf aanpassen. Datzelfde geldt voor het extranet en de e-mailnieuwsbrief. Netvlies tekende voor zowel de techniek als de vormgeving.

Hilbert Post, manager bibliotheekondersteuning Bibliotheek Arnhem, over de samenwerking met Netvlies:
“De belangrijkste eisen die wij aan onze nieuwe website stelden, waren een frisse uitstraling, een duidelijke navigatie en een eenvoudig te beheren Content Management Systeem. Ook het toepassen van onze nieuwe huisstijl en de integratie van de Beleefbibliotheek vormden onderdeel van de opdracht. Netvlies is er prima in geslaagd dit in prettige samenwerking met ons te realiseren.”

Bezoek de website op www.biblioarnhem.nl.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix