VVV Breda trots op haar website

De website die Netvlies enige tijd terug ontwierp en ontwikkelde voor de VVV Breda is erg populair en de VVV ontvangt veel complimenten van haar groeiende aantal bezoekers. Reden voor de VVV Breda om er aandacht aan te besteden in haar recent uitgebrachte nieuwsbrief.

 

Hierin schrijft, Marlice Dreessen, directeur van de VVV Breda: “Onze website is ons visitekaartje tot ver buiten de stad. We krijgen veel complimenten over vvvbreda.nl: mooi, overzichtelijk en zeer informatief. Steeds meer mensen weten de site dan ook te vinden. Onze website, www.vvvbreda.nl, is nu ongeveer vier jaar online. Het Bredase bedrijf Netvlies ontwierp de site met veel zorg. Daar plukken wij, maar natuurlijk ook onze klanten, de vruchten van. In augustus van dit jaar bezochten meer dan 18.000 bezoekers uit meer dan 25 landen onze website. Behalve uit Europa is er ook informatie aangevraagd door inwoners van Australië, Canada, Israël en zelfs Cambodja”.

Ook wordt in de nieuwsbrief bekend gemaakt dat de VVV Breda als eerste VVV in Nederland gaat starten met een webshop, waarin alle Breda artikelen te bestellen zijn. Een opdracht waar Netvlies de komende maanden met veel plezier mee aan de slag gaat.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix