Trotse terugblik op een jaar bij Netvlies

Traditiegetrouw valt deze week onze Terugblik op het afgelopen jaar in de bus. 20 pagina’s met onze beste cases, klantquotes, sfeerfoto’s en andere hoogtepunten van 2015. En ook dit jaar hebben we hem weer samengevat in een video van een kleine 2 minuten: 

Als online business partner kijken we graag vooruit, maar één keer per jaar mogen we altijd even… nou ja, terugblikken. En dan zien we een mooi jaar, waarin we veel klanten mochten helpen met uiteenlopende online vraagstukken. Het was bovendien – bij Netvlies én om ons heen – een jaar vól ontwikkeling.

Innovatief vermogen wordt immers steeds belangrijker binnen de corporate en online strategie van onze klanten, maar de doorvertaling van wilde ideeën naar werkbare oplossingen vergt veel van hen. En dus óók van ons. Daarom stond 2015 voor ons met name in het teken van innovatiekracht.

Onze Terugblik niet ontvangen? Je kunt hem hieronder helemaal bekijken:

[terugblik]

Het afgelopen jaar hebben we veel plezier beleefd aan intensieve samenwerkingen met prachtige resultaten én aan het verstevigen van onze eigen positie als innovatieve online business partner. We staan dan ook te trappelen om daar in 2016 een vervolg aan te geven.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix