Travel Active kiest wederom voor Netvlies

Travel Active, Nederlands grootste uitwisselingsorganisatie, heeft Netvlies onlangs de opdracht gegeven om samen met ontwerpbureau Trigger Interactive uit Tilburg haar nieuwe website te ontwikkelen.

Travel Active en Netvlies werken al jaren samen op internetgebied en we zijn dan ook blij dat we voor de ontwikkeling van deze nieuwe website wederom het vertrouwen hebben gekregen van het bedrijf. Naast de nieuwe website, waarvoor ook een uitgebreid Content Management Systeem wordt ontwikkeld, heeft Netvlies ook de opdracht gekregen een e-mail marketing systeem, SMS-module, discussieforum en een reizigersweblog te ontwikkelen.

Via de reizigersweblog kunnen jongeren die via Travel Active op reis zijn gratis en eenvoudig hun eigen dagboek en fotoalbum bijhouden en deze foto’s e-mailen naar het thuisfront. De nieuwe site, die voor Netvlies een leuke nieuwe uitdaging betekent, gaat dit najaar online.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix