Sanoma Men’s Magazines kiest wederom voor Netvlies!

Sanoma Men’s Magazines (SMM) is een uitgever van diverse tijdschriften, zoals Maxim, Panorama, Playboy, Nieuwe Revu en Kijk. Daarnaast beheert het bedrijf een aantal populaire websites en weblogs.

 

Enige tijd terug ontwikkelden we voor Playboy Nederland, dat onderdeel uitmaakt van SMM, de vernieuwde Playboy Cyberclub. Dit project is goed verlopen en naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Het gevolg was een aantal nieuwe offerteaanvragen vanuit SMM. Deze maand heeft SMM ons opdracht gegeven om voor twee bekende tijdschriften de nieuwe site te gaan ontwikkelen!

Voor ons betekent dit dat we met twee ontzettend leuke nieuwe uitdagende projecten aan de slag kunnen. Om welke tijdschriften het gaat mogen we nog niet bekend maken, maar is uiteraard over enige tijd te lezen op deze site.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix