Restyle voor Hondenbed.nl

Dog’s Companion is gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige hondenbedden. Sinds 1998 heeft het bedrijf een website en tegenwoordig komen de meeste bestellingen online binnen. Netvlies restylede de website en ontwikkelde het Content Management Systeem (CMS).

 

De website van Dog’s Companion is te vinden op www.hondenbed.nl. Naast algemene informatie over het bedrijf en een maandelijkse fotowedstrijd is er vooral veel informatie over de producten te vinden. Zo worden de positieve eigenschappen van de hondenbedden besproken en zijn er vele uitvoeringen te bewonderen op foto’s.

Bestellen is kinderspel
Wie de grootte van het bed en de kleur van zijn keuze aanklikt, komt vanzelf op het bestelformulier terecht. Bestellen is vervolgens een kwestie van de gevraagde persoonlijke gegevens intikken en op de bestelknop drukken. Zo gebruiksvriendelijk kan een webwinkel zijn!

Content Management Systeem
Ook voor de medewerkers van Dog’s Companion biedt de website veel gemak. In het CMS kunnen zij de website op eenvoudige wijze zelf beheren. Van het aanpassen van teksten en prijzen tot het toevoegen van productkleuren, foto’s en het aanmaken van online kortingscoupons; het is allemaal in een handomdraai geregeld.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix