Openingswebsite voor Graphic Design Museum, Beyerd Breda

Na meer dan drie jaar gesloten te zijn zal het Graphic Design Museum, Beyerd Breda 11 juni 2008 officieel heropend worden door Koningin Beatrix. Het Graphic Design Museum is het eerste museum ter wereld dat zich specifiek richt op grafische vormgeving. Netvlies kreeg de eer om samen met o.m. het befaamde reclamebureau KesselsKramer en het Bredase evenementenbureau Planet Event de openingswebsite van het museum te ontwikkelen.

De website biedt informatie over het nieuwe museum en alle festiviteiten rond de opening. Daarnaast is er de mogelijkheid je in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief. Tijdens de opening van het museum componeert de bekende VJ Micha Klein een beeldverslag, dat integraal uitgezonden zal worden op de website.

De komende tijd wordt er bij Netvlies nog hard gewerkt aan de algemene website van het museum. Ook ontwikkelde Netvlies een viral, ter ondersteuning van de opening van het museum.

Bezoek de openingswebsite op www.graphicdesignmuseum.nl en de viral op http://nl.youtube.com/watch?v=C3xu9rpC1Zs&fmt=18.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix