Online je verzekeringen aanvragen en beheren bij Azivo

Azivo is een moderne professionele zorgverzekeraar met wortels in de Haagse regio. Al meer dan honderd jaar komt de organisatie op voor de belangen van verzekerden in en om Den Haag. Netvlies is sinds 2004 internetpartner van de zorgverzekeraar en ontwikkelde eerder al haar intranet en website.

De afgelopen maanden is bij Netvlies en Azivo hard gewerkt aan Mijn Azivo. Mijn Azivo is de online omgeving voor waar alle verzekerden van Azivo gebruik van kunnen maken om gegevens in te zien en hier wijzigingen aan door te voeren. Netvlies ontwierp en ontwikkelde deze digitale omgeving en realiseerde de koppeling met het Oracle OpenZorg systeem, waarin alle verzekerdengegevens worden beheerd. Door deze koppeling komen ook online aanvragen en aanmeldingen direct binnen in OpenZorg. Daarnaast werden enkele andere applicaties ontwikkeld, zoals een zorgverlenerzoeker en een e-mailmarketing systeem.

Netvlies is trots deze digitale omgeving met Azivo te ontwikkeld te hebben en we zien erg uit naar naar de verschillende geplande uitbreidingen die de komende tijd op stapel staan.

Zie www.mijnazivo.nl en www.azivo.nl

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix