Nijntje.nl genomineerd voor beste kinderwebsite van Nederland!

Vandaag is bekend geworden dat de (door Netvlies gemaakte) website van nijntje genomineerd is voor de Gouden @penstaart 2010, de prijs voor beste kinderwebsite van Nederland! De website is 1 van de 5 genomineerden in de categorie ‘websites voor kinderen’. De 5 genomineerden zijn door een vakjury geselecteerd en vanaf vandaag kan het publiek haar voorkeursstem uitbrengen via www.Goudenapenstaart.nl.

In 2008 werd de website www.TroepinBreda.nl die Netvlies in opdracht van de Gemeente Breda ontwikkelde ook genomineerd voor een Gouden @penstaart. De eerste prijs ging toen naar de site van KRO Kindertijd. Eind januari wordt de winnaar van 2010 bekend gemaakt. Uiteraard wachten we de uitslag in spanning af!

Update 27-01-2010: helaas (voor ons) heeft niet nijntje, maar Spongebob de Gouden @penstaart gewonnen. Uiteraard zijn we sowieso erg blij met de nominatie en bevestigt dit de kwaliteit van de website (en van Netvlies als veelzijdig en kwalitatief hoogwaardig internetbureau).

Lees het enthousiaste oordeel van de vakjury in het juryrapport.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix