Nieuwe websites voor BrIM Breda en Sirene Ontwerpers

BrIM Breda

BrIM Breda is een door de Gemeente Breda en Kamer van Koophandel opgezette organisatie, gericht op het aantrekken van nieuwe (inter-)nationale bedrijven naar Breda en het begeleiden van al gevestigde bedrijven als het gaat om huisvestingsvraagstukken.  Netvlies heeft in goede samenwerking met BrIM Breda een informatieve en zakelijke website opgezet. We hebben de site ontworpen, gebouwd en voorzien van ons Content Management Systeem. Daarnaast is er een koppeling gemaakt met de database PropertyNL, waardoor er op de website een complete verzameling van beschikbare bedrijfsobjecten in Nederland aangeboden wordt.
Bekijk de website op www.brimbreda.nl.

Sirene Ontwerpers

Sirene Ontwerpers is een Rotterdams ontwerpbureau waar Netvlies al geruime tijd mee samenwerkt. De afgelopen jaren werkten we met het bureau aan projecten voor Het Nederlandse Rode Kruis, Nederlands Forensisch Instituut en het PON. De website van Sirene was aan vervanging toe. Netvlies verzorgde de technische realisatie van de nieuwe site. Uiteraard inclusief Content Management Systeem, waarmee het portfolio en de tekstpagina’s actueel gehouden kunnen worden.
Bekijk de website op www.sirene-ontwerpers.nl.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix