Nieuwe websites: Juwelier Sengers, Sirene ontwerpers en Totaal-theaterproduktie De Duivelsbrug

Netvlies groeit en steeds meer bedrijven en instellingen weten ons te vinden voor de ontwikkeling van hun website. Deze week zijn drie door ons ontwikkelde websites gelanceerd, namelijk die van  Juwelier Sengers, Sirene ontwerpers en Totaal-theaterproduktie De Duivelsbrug.

Juwelier Sengers

Juwelier Antiquair Kunsthandel Sengers is gespecialiseerd in oude en antieke juwelen, zilverwerk en (religieuze) kunst. Het bedrijf heeft vestigingen in Breda en Dordrecht. Netvlies ontwikkelde een website die een goed beeld geeft van de kwaliteit en diensten van het bedrijf en bovendien een groot gedeelte van de collectie toont. Via de website is het mogelijk kunstobjecten in verschillende categorieën te bekijken en te reserveren. De website is zeer eenvoudig te beheren middels een door ons ontwikkeld Content Management Systeem.

Bekijk de website op www.juweliersengers.nl


Sirene ontwerpers

Bij Sirene ontwerpers werken 4 gedreven medewerkers aan projecten voor onder meer Het Nederlandse Rode Kruis, De Goudse Verzekeringen, ABN Amro en het Kunstgebouw. Netvlies werkt regelmatig samen met het bureau, waarbij wij de technische realisatie verzorgen van door hen ontworpen internetprojecten. Deze week heeft Sirene ontwerpers haar eigen nieuwe website gelanceerd. De site is een eenvoudige, mooie bedrijfspresentatie geworden, die vooral veel door het bureau gemaakt werk laat zien. De website is eenvoudig te beheren middels een Content Management Systeem.

Bekijk de website op www.sirene-ontwerpers.nl


Totaal-theaterproduktie De Duivelsbrug

Als vervolg op de succesvolle uitvoering van “Het Mysterie van de Zeven Heuveltjes” in november 2004 (twee uitverkochte avonden) is de Stichting Eloquentia momenteel bezig met een nieuwe totaal-theatervoorstelling: De Duivelsbrug. Er staan twee voorstellingen gepland: 4 en 5 juni 2007. Beide voorstellingen zullen plaatsvinden in de Middenzaal van het Chassé Theater te Breda. Netvlies ontwierp en ontwikkelde als dienstensponsor de website van De Duivelsbrug.

Bekijk de website op www.duivelsbrug.nl

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix