Nieuwe website voor woningcorporatie Stek

Stek is de nieuwe naam van de per 1 januari gefuseerde woningcorporaties Trias Woondiensten en PAGO. Stek beheert ongeveer zesduizend woningen en ongeveer driehonderd garages in Hillegom, Lisse en Teylingen. Netvlies werd ingeschakeld om in samenwerking met ontwerpbureau Smidswater, dat de complete huisstijl verzorgde, de nieuwe website van Stek te ontwikkelen.

Stek kan met deze nieuwe website zijn huurders beter ondersteunen in de vorm van actuele informatie over de producten en diensten en automatisering van veel voorkomende processen. Aan de communicatie/interactie met en tussen klanten en partners wordt veel aandacht besteed en dit zal in de toekomst steeds vaker via internet verlopen.

Netvlies heeft de website van Stek geoptimaliseerd voor onder andere zoekmachines, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. De website is zonder problemen leesbaar en bruikbaar voor mensen met een licht visuele handicap. Uiteraard is de website voorzien van het Content Management Systeem van Netvlies, waardoor het beheren van de site kinderspel is. Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan de presentatie van het woningaanbod op de site van Stek.

Bezoek de website op www.stek-wonen.nl.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix