Nieuwe website voor Djed Reizen

Djed Reizen is een reisbureau dat gespecialiseerd is in reizen in Egypte. Het reisaanbod van Djed Reizen biedt een grote variëteit aan reissoorten: rondreizen, groepsreizen, korte reizen, stedenreizen en reizen op maat.

Netvlies ontwikkelde in samenwerking met ontwerpstudio Onno Bevoort uit Den Haag de nieuwe website van Djed Reizen. Wij waren hierbij verantwoordelijk voor de technische realisatie van de website en het Content Management Systeem. De nieuwe website biedt op een overzichtelijke manier de belangrijkste informatie aan over het diverse aanbod en ook is het moglijk online je reis te boeken.

Netvlies is al zeer geruime tijd actief in de reisbranche en we krijgen hier steeds meer opdrachtgevers in. We zijn al ruim 8 jaar de internetpartner van Travel Active en werken daarnaast onder meer voor Work & Travel Company International, Villa Vakantiewoningen en AFS Nederland. 

Bekijk de website van Djed Reizen op www.djed.nl.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix