Nieuwe website Vlemmix modepresentaties online

Vlemmix modepresentaties is marktleider op het gebied van modepresentaties in Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in etalagefiguren en levert daarnaast een enorm aanbod in aanverwante producten als kledinghangers en bustes. De producten van Vlemmix zijn onder meer te vinden in alle winkels van de Bijenkorf, V&D, WE en Mexx. Netvlies en Smidswater ontwikkelden in samenwerking met de medewerkers van Vlemmix de nieuwe website van het bedrijf.

 

De nieuwe website is moderner, gebruiksvriendelijker en visueler gemaakt. Tevens is de webshop in een nieuw jasje gestoken, waardoor het zeer eenvoudig is het gewenste product te vinden en te bestellen. Bezoekers van de website worden voortdurend geïnformeerd over het laatste nieuws, interviews, nieuwe producten en nog veel meer.

De vormgeving van de website werd verzorgd door Smidswater. Netvlies zorgde voor de technische realisatie van de site, de webshop en het Content Management Systeem, waarmee de teksten eenvoudig beheerd kunnen worden.

Bekijk de nieuwe website met webshop op www.vlemmix.com.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix