Nieuwe website van zorgverzekeraar Azivo online!

Azivo is een moderne professionele zorgverzekeraar met wortels in de Haagse regio. Al meer dan honderd jaar komt de organisatie op voor de belangen van verzekerden in en om Den Haag.

 

Vandaag heeft Azivo haar nieuwe website gelanceerd. Een project waar Netvlies in nauwe samenwerking met Azivo en ontwerpstudio Onno Bevoort uit Den Haag de afgelopen maanden hard aan gewerkt heeft. Wij waren bij dit project verantwoordelijk voor de technische realisatie van de website, het uitgebreide Content Management Systeem waarmee het beheer van de site kinderspel is, de ontwikkeling van diverse aanvraag- en berekeningsformulieren en de koppelingen met verschillende modules van externe partijen.

De samenwerking met alle betrokken partijen was bijzonder prettig en professioneel en we zijn erg trots op het eindresultaat!

Bekijk de website op www.azivo.nl

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix