Nieuwe sites voor Croon Davidovich en Stichting Groenhuysen

Onlangs zijn de nieuwe websites van Stichting Groenhuysen en Croon Davidovich gelanceerd. Netvlies was bij de ontwikkeling van deze websites primair de technisch uitvoerende partner: de vormgeving van beide websites werd aangeleverd door partijen waar Netvlies mee samenwerkt. Netvlies verzorgde de technische realisatie, zoekmachine optimalisatie en implementatie van het Content Management Systeem.

Croon Davidovich

Croon Davidovich Advocaten is een Amsterdams advocatenkantoor met kennis en ervaring op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht (inclusief huurrecht), intellectueel eigendomsrecht en ICT-recht.

In samenwerking met Roel communicatie en designmanagement en het Londense ontwerpbureau Commercial Art, ontwikkelden wij de nieuwe website van het kantoor.

De website bestaat onder meer uit een blog, nieuwspagina, en de mogelijkheid een Quickscan uit te laten voeren op contracten en voorwaarden (deze Quickscan kan direct afgerekend worden met iDEAL). Daarnaast werden onze specialisten op het gebied van zoekmachine optimalisatie ingezet om de website zo goed mogelijk vindbaar te maken en hebben we een Google AdWords campagne opgestart voor het kantoor.

Bezoek de website op www.croondavidovich.nl.

Stichting Groenhuysen

Groenhuysen zet zich in voor overwegend ouderen in de regio Roosendaal. Bij Groenhuysen staat de kwaliteit van leven en zorg, met nadrukkelijke aandacht voor de (individuele) leefstijl, interesses en persoonlijke wensen van ouderen centraal. Bij de organisatie werken 2300 medewerkers en 700 vrijwilligers, die zich dagelijks inzetten voor de 4000 cliënten van Groenhuysen.

In samenwerking met Taalent Communicatie ontwikkelde Netvlies de nieuwe website van Groenhuysen. Taalent verzorgde de vormgeving van de website, waarbij Netvlies meedacht over gebruiksgemak en toegankelijkheid. Door met een doelgroepsplitsing te werken, krijgen bezoekers sneller de voor hen relevante informatie.


Bezoek de website op
www.groenhuysen.nl.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix