Netvlies vernieuwt websites Mytylschool Tilburg en AFS Nederland

Recentelijk zijn de vernieuwde websites van de Mytylschool Tilburg en AFS Nederland gelanceerd. Netvlies was bij beide projecten verantwoordelijk voor de vormgeving en technische realisatie van de website. Ook werd ons Content Management Systeem ingezet, waardoor beheer van de sites kinderspel is.

 

Over de Mytylschool Tilburg
De Mytylschool Tilburg biedt speciaal- en voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen van 3 tot 20 jaar, arbeidstoeleiding en ambulante begeleiding in het basis en voortgezet beroepsonderwijs.

Bezoek de nieuwe website op www.mytylschooltilburg.nl

Over AFS Nederland
AFS Nederland verzorgt al sinds 1947 interculturele uitwisselingen voor jongeren vanaf 15 jaar en is daarmee de oudste uitwisselingsorganisatie van Nederland. AFS biedt diverse programma’s aan in meer dan 60 landen en verzorgt zo’n 11.000 uitwisselingen per jaar.

Bezoek de nieuwe website op www.afs.nl

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix