Netvlies vernieuwt websites Databas en Schonck, Schul & Compagnie

Recentelijk zijn de vernieuwde websites van de Databas en Schonck, Schul & Compagnie gelanceerd. Netvlies was bij beide projecten verantwoordelijk voor de vormgeving en technische realisatie van de website. Ook werd ons Content Management Systeem ingezet, waardoor beheer van de sites kinderspel is. Voor de website van Schonck, Schul & Compagnie nam Netvlies ook een groot deel van de fotografie voor haar rekening.

Over Databas
Databas is de grootste leverancier van AccountView in Amsterdam en omstreken en biedt sinds 1988 oplossingen voor de bedrijfsadministratie van organisaties in allerlei sectoren, van het bedrijfsleven tot de (semi-)overheid. De nieuwe website van Databas geeft een goed beeld van de diensten, klanten en specialiteiten van het bedrijf.

Bezoek de nieuwe website op www.databas.nl.

Over Schonck, Schul & Compagnie
Schonck, Schul & Compagnie makelaardij en assurantiën is al haast 80 jaar actief in de Bredase vastgoedmarkt en heeft zich met een team van ca. 20 medewerkers gespecialiseerd in het product Wonen en bijzonder bedrijfsmatig onroerend goed. De nieuwe website bevat informatie over de diensten van het bedrijf en uiteraard is er het actuele woningaanbod te raadplegen.

Bezoek de nieuwe website op www.schonckschul.com.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix