Netvlies vernieuwt Palet website

Palet is de organisatie in Brabant met kennis en ervaring op het gebied van diversiteit en integratie. Doel van Palet is een goed samenleven van allochtonen en autochtonen in Brabant en een actieve participatie van allochtonen.

Palet en Netvlies hebben hun jarenlange samenwerking voortgezet met de restyling van www.palet.nl. Palet vroeg Netvlies om een kritische review te maken van de bestaande website en om de nieuwe huisstijl elementen mee te nemen in het nieuwe ontwerp. 

Zowel de creatieve als de technische medewerkers van Netvlies hebben de site van Palet in een nieuw, maar herkenbaar jasje gestoken. Het ontwerp en de navigatie zijn gemoderniseerd en gebruiksvriendelijker gemaakt. De broncode van de website is zodanig aangepast dat deze nu beter vindbaar is voor zoekmachines als Google.

Met de Flash header op de homepage straalt de vernieuwde website van Palet direct de sfeer van diversiteit en integratie uit. De onderdelen onderwijs, arbeid, zorg & welzijn en samenleven zijn de vier belangrijkste integratieknelpunten waarop Palet zich richt, deze programma’s hebben dan ook een prominentere plek gekregen op de site.
 
De vernieuwde, frisse website is te bezoeken op www.palet.nl.

Medewerker foto
Directeur Jochem Vlemmix

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix